Országos elődöntőn diákolimpiai ezüstérmet szerzett a SZIA futsal csapata

Elképesztő siker – diákjaink mérkőzést nyertek a Puskás Akadémia növendékei ellen.
Azt tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, dehogy a top sportiskolákkal kiállva ilyen bravúros eredmény szülessen, erre az országban senki nem számított. Hogyan vívta ki magának a SZIA futsal csapata a dobogó második fokát? Most eláruljuk!
Bereznai Dominik, Berta Balázs, Chon Joo Chan, Marosi Balázs, Köllő Balázs, Pekker Gergely, Rab Bence, Török László valami csodálatos játéknapot lezavarva sorra mérkőztek a rivális csapatokkal:

  • megverték a Felcsúti Puskás Akadémián edzett ifjakat,
  • esztergomi gimnázium korosztályos labdarúgóit
  • de még a Budapesti Honvéd Akadémia növendékeivel szemben, akik a Magyar Labdarúgó-szövetség kiemelt első osztályú bajnokságát vezetik, is döntetlent hoztak.

A körmérkőzéseken lezajlott pontrendszer végeredménye egy gyönyörű ezüstérmet akasztott fiaink nyakába.
Csehó-Kovács Ferenc testnevelő tanár és Kiss Baranyi Levente BLA edző méltán lehet büszke a srácokra. Tudni kell, hogy a csapat mindegyik játékosa a Budakeszi Labdarúgó Akadémián edzett vagy edz a mai napig, a siker nem véletlen, ott volt a tehetség, ott volt az akarat, ott volt a tudás és ott volt ez a két zseniális edző, akik mindent kihoztak a fiúkból. Gratulálunk!
Elmondhatjuk, hogy újabb történelmi sikerre került sor, ugyanis a SZIA csapata az iskola alapítása óta először ért el ilyen profi szintre futsal sportágban.

Hihetetlenül büszkék vagyunk diákjainkra és edzőikre! Szép volt fiúk!!

https://www.facebook.com/SZIA.Budakeszi/posts/4728980577155822

Megosztom a cikket