Összehozzuk Budakeszit – ?Keszi Kártya?

Budakeszi Város Önkormányzata döntésének megfelelően ? néhány technikai buktatót követően ? elkezdődött a Budakeszin működő vállalkozások és az itt lakó emberek számára létrehozott vásárlói kártya forgalmazása és a kártyához a vállalkozók toborzása.

 

 

 

A képviselő-testület célja egy olyan kedvezménykártya létrehozása, mely összehozza a Budakeszi székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozókat és Budakeszi lakosait, ezzel is növelve a lokálpatrióta szemléletet, valamint kedvezményt biztosítva a lakosság számára és remélhetőleg forgalmat, ismertséget és megbecsülést hozva a helyi vállalkozóknak. Sok esetben nem is tudják az itt lakó emberek, hogy akár a szomszédjukban vagy néhány házra megtalálhatják azt az árut vagy szolgáltatást, amiért jelenleg Budapestre vagy a környék más településeire utaznak át. Reméljük és hiszünk abban, hogy a vásárlók és a vállalkozók találkozása mindkét fél számára hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolat lesz.

A kártya támogatására létrehozunk egy weboldalt (www.keszikartya.hu), valamint e mellett hírlevél formájában is rendszeresen tájékoztatjuk a kártyatulajdonosokat. Természetesen ? a kor kihívásainak megfelelően ? ott vagyunk a facebookon is. Ezek a felületek megjelenési lehetőséget biztosítanak a programban részt vevő vállalkozásoknak. Évente egyszer (a későbbiekben félévente) nyomtatott formában is meg kívánjuk jelentetni a kedvezményt adó vállalkozók listáját.

A Keszi kártyával kapcsolatos információkat megtalálja a www.keszikartya.hu weboldalunkon, elérhet minket e-mailben: keszikartya@keszikartya.hu, de személyesen is felkeresheti ügyfélszolgálatunkat az Erkel Ferenc Művelődési Központban, a 2092 Budakeszi, Fő u.108. sz. alatt, szerdán 14?17 óra, csütörtökön 14?17 óra és péntek 12?15 óra között.

 

dr. Somogyi Farkas József

Megosztom a cikket