Öltözz pirosba és mutasd ki a szereteted!

2013. február 15-én is öltözz pirosba! A Dóri Ház ? hazánk első gyermekhospice házának ? ápolói nap mint nap megtapasztalják az odafigyelés, az önzetlen segítségnyújtás erejét. Hogyan nyílik tágra a súlyosan beteg gyermekek szeme, ha egy kis beszélgetésre, játékra hívjuk őket, hogyan képesek a szülők is egy kedves szó, egy elejtett félmosoly hatására, megenyhülni, ellazulni.

 

 

A Szemem Fénye Alapítvány harmadik Öltözz pirosba! akciójával ismét egy izgalmas, közösségi, karitatív megmozdulásra és egyszerű támogatási lehetőség megvalósítására invitál mindenkit.

Magyarország ismét pirosba öltözik, hogy egy vidám gesztussal, és 200 forint felajánlásával kifejezze együttérzését a súlyosan beteg gyermekek családjai számára.

Kik csatlakozhatnak? Bárki, aki február 15-én egy piros kiegészítő, vagy ruhadarab viselésével kívánja kifejezni együttérzését a beteg gyermekek felé, és kétszáz forintos pénzadományával támogatja a pécsi Dóri Házat.

Hol lesz? Mindenki a maga környezetében (családban, munkahelyen, baráti társaságban, sportkörben) szervezheti meg az akciót, de kapcsolódhat egyénileg is az országos kampányhoz.

Mitől izgalmas? Ez egy jó buli, egy csapatépítő élmény. Jól érzed magad és a beteg gyermekeken segítesz. Kell ennél több?

Lehet ezt fokozni? Készíthettek piros perselyt! Tervezhettek különleges piros ruhákat, ehettek piros színű ételeket, ihattok piros színű italokat, létrehozhattok piros műalkotásokat.

Hogy osszam meg az élményeimet? Fotózzatok, majd küldjétek el a képeiteket nekünk is! Közzétehetitek a közösségi oldalakon, talán más is kedvet kap.

A képeket mi is publikáljuk: www.szememfenye.hu
http://www.facebook.com/szememfenyealapitvany
https://twitter.com/Szememfenye

Hogyan lesz ebből támogatás? Akik összegyűjtik a kétszáz forintos felajánlásokat, elküldhetik március 4 -ig a Szemem Fénye Alapítvány bankszámlájára, vagy más módon is eljuttathatják a szervezethez.

Címünk: Szemem Fénye Alapítvány, Pécs, Rácvárosi út 37. 7634
Bankszámlaszámunk: Szigetvári Takarékszövetkezet 50800111-11083762. (Írjátok a közleménybe: Öltözz pirosba!)

Mire fordítják a pénzadományokat? A kampány bevételét a Szemem Fénye Alapítvány ? Magyarország első gyermekhospice háza ? a Dóri Ház fenntartására költi.

Kérünk benneteket, jelezzétek részvételi szándékotokat intézményetek, közösségetek nevének, címének, telefonszámának és email-címének elküldésével Vas Krisztinánál a kapcsolat@szememfenye.hu email-címen keresztül.

Megosztom a cikket