Nemzetiségi karácsony 2013

2013. december 13?án, pénteken délután ismét benépesült a Prohászka gimnázium aulája kicsikkel és nagyokkal egyaránt. A színvonalas műsorról a Tarkabarka/Kunterbunt Óvoda Süni csoportja, óvónői kórusa, valamint szülőkből, óvónőkből álló tánccsoportja, a Budakeszi Széchenyi István Általános Iskola 2. d, 3. d, 3. e, 5. d és 6. d osztályai gondoskodtak.

 

 

A hangulatos jeleneteket, dalokat az idei év Betlehemi Pályázatának eredményhirdetése követte.

 

A tavalyi évhez hasonlóan a Budakeszi Angyal Díj is átadásra került. 2013 díjazottja Szirmai Jenő lett, aki hosszú évek óta aktív résztvevője szinte minden civil szervezetnek.

 

A megható pillanatokat egy kis közös éneklés tette még emlékezetesebbé. Végül az ebédlőben elkortyolt meleg tea, forralt bor, elfogyasztott vajas kalács és karácsonyi aprósütemény mellett lehetőség nyílt meghitt, baráti beszélgetésekre is.

 

 

A műsorszámokért köszönettel tartozunk a betanító pedagógusoknak: Molnár Károlynénak, Badacsonyi Boglárkának, Tamáskáné Futár Andreának, Faludyné Kóthy Eszternek, Lázi Szabolcsnak, Fehér Anikónak, Gyurkóné Mohai Zsuzsának, Ormai Sebestyénnek és végül, de nem utolsó sorban Nagy Attilának, aki több dalt is kísért harmonikán.

 

Áldott, békés karácsonyt és sikerekben, szeretetben,  egészségben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!

 

Kőrösi Annamária

Fotógaléria itt.

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

 

A fotókat Svigruha Gyula készítette.

Megosztom a cikket