Nem lesz forgalomkorlátozás az érettségik idején a Budakeszi úton

Visszatért a megszokott forgalmi rend a Budakeszi úton. Mindkét irányban zavartalan a közlekedés a Korányinál, a Fővárosi Vízművek szakemberei a tervezettnél előbb, csütörtökön este 6 órakor megszüntették a félpályás útlezárást.

A szerkesztőségünkhöz csütörtökön este eljuttatott közleményben úgy fogalmaznak:
„Munkatársaink, ahogyan eddig is, úgy a jövőben is mindent megtesznek annak érdekében, hogy Buda e nagy forgalmú, alapesetben is dugókkal terhelt útján az ivóvízellátás biztonságának fenntartása érdekében szükségessé váló munkálatokat a közlekedők minél kisebb mértékű zavarásával, a lehető legrövidebb idő alatt végezzék el.

Éppen ezért, tekintettel a május 4-től induló érettségi időszakra, a vizsgák lezárultáig társaságunk nem kezd újabb tervezett munkát, az aszfaltburkolat javítására is csak ezt követően kerülhet sor. Az ismeretlen személy által idő előtt eltávolított kerítőelemek miatt megsérült félpálya elbontása és újraburkolása halasztható, mivel az út jelenleg biztonsággal használható.

Nagy a kockázata ugyanakkor egy későbbi megsüllyedésnek, ami nagyobb kárt okozhat a burkolatban is, illetve csőtörést is okozhat. Mindenkinek köszönjük a türelmét!” – írták a Vízművek közleményében.

Nem lesz forgalomkorlátozás az érettségik idején a Budakeszi útonVisszatért a megszokott forgalmi rend a Budakeszi…

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. április 30., csütörtök

Megosztom a cikket