Ne felejtsük el felragasztani a kukákra az új matricákat, különben hamarosan nem viszik el a szemetet

A Depónia már kipostázta az edényazonosító, valamint a zöldhulladék elszállítására jogosító matricákat és a 2023-ra vonatkozó hulladéknaptárt is.

Február 1-től már nem üríti azokat a hulladékedényeket a Depónia, amelyekre nem kerültek fel az idei évre vonatkozó matricák. A Depónia feliratú és a szolgáltató nyilvántartása szerint alkalmazott edény űrméretének, valamint darabszámának megfelelő edényazonosító matricát már mindenkinek kipostázták.

A levélben érkezett az idei évre vonatkozó hulladékszállítási naptár is, amely az év folyamán végzett hulladékszállítások (vegyes, szelektív, üveg-, zöldhulladék, karácsonyfa) időpontjait tartalmazza. A hulladékgyűjtési renddel kapcsolatosan a Depónia Nonprofit Kft. oldalán a településkereső funkciónál találunk további részletes információkat.

Az edényazonosító matricát tartalmazó levéllel ugyancsak postázott a szolgáltató a megfelelő darabszámú zöldhulladék díjmentes elszállítására jogosító matricát is, amelyek 2023-ban használhatók fel. Ezeket a maximum 110 literes áttetsző zsákokra, vagy a maximum 50×70 centiméteres kötegre kell felragasztani, és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni. 

fmc.hu

Megosztom a cikket