Munkát keresel? Megváltozott munkaképességűeket vár az Auchan

Az Auchan Magyarország Kft. 2010-ben nyerte el először, majd 2012-ben újabb két évre megkapta a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést. 2010 óta egyre több megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat az áruházlánc. 

 

Az első munkatársak a dunakeszi áruház csapatát erősítették, azóta egyre több pénztár-hostess és host, árufeltöltő, eladó, vagy diszpécser dolgozik a vállalatnál, akiknek a munkavállalás korábban szinte lehetetlen volt. Már 19 áruházban, országszerte várják a megváltozott munkaképességű jelentkezőket a vállalatnál, a legkülönbözőbb munkakörökben.

 

Az Auchan csapata a kiválasztásánál is összhangra törekszik saját üzleti érdekei és a társadalom érdekei között, ezért több, a rehabilitációs foglalkoztatás terén is tevékenykedő szervezettel kötött együttműködési megállapodást, hogy a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására nagy hangsúlyt fektessen. Az áruházlánc célja a foglalkoztatás terén ? a társadalmi felelősségvállalás jegyében ?, hogy minden áruházában foglalkoztathasson megváltozott munkaképességű munkatársakat, beleértve a tavalyi évben felvásárolt és átalakított hét új áruházat is.

 

?Évek óta foglalkoztatunk megváltozott munkaképességűeket, egyre nagyobb létszámban áll módunkban fogadni őket. Jelenleg nyolc olyan céggel állunk kapcsolatban, akiknek tapasztalatuk van a fogyatékkal élő, munkavállalásra kész emberek elhelyezkedésének a segítésében. Ezek a munkaközvetítők, vagy civil szervezetek előzetesen szűrik, és értékelik a jelentkezőket, és hozzánk csak azok kerülnek interjúra, akik valóban megfelelnek a mi elvárásainknak. Itt utána ezek a jelentkezők is ? csakúgy, mint bárki más ?, bekerülnek az Auchan felvételi rendszerébe, és a megfelelő jelentkezőket munkatársaink között köszönthetjük rövid időn belül. Nagy lehetőség ez nem csak új kollégáink, de vállalatunk számára is, mert eddigi tapasztalataink szerint rendkívül elkötelezett, motivált munkatársak, akik megbecsülik munkahelyüket és jól végzik a tevékenységüket.  Alaposan, gyorsan és jókedvűen dolgoznak, a környezetüket is lelkesítik, pozitív hatással vannak az őket segítő kollégákra is? ? mondta el Széll Hajnalka, az áruházlánc személyzeti és szociális igazgatója.


Háttérinformáció:

Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat üzemeltet és mintegy 8000 főt foglalkoztat hazánkban.  Az áruházlánc jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 15 évben, az eddigi, mintegy 200 milliárd Ft értékű magyarországi befektetéssel. A vállalat széles választékáról és diszkont árairól ismert, nagy alapterületű áruházaiban 40-70 ezer különböző termékféleséget kínál a vásárlóknak. Az Auchan feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon a vásárlóerő növeléséhez és vásárlói életminőségének javításához.

 

További információ:

Gál Judit

kommunikációs menedzser

Auchan Magyarország Kft.

Tel.: 06-23-886-397

E-mail: j.gal@auchan.hu

Megosztom a cikket