Mikulás Napi Kézilabda Est

„Még a Mikulás is kapura dob!” Aki nem hiszi, nézze meg a Mikulás napi kézilabda estet december 7-én a Széchenyi Általános Iskola tornacsarnokában! Nonstop 4 órás öröm-játék – egy felszabadult dzsembori, ahol az eszem-iszom és zene mellett azért a kézilabdáé a főszerep…

 

A Sportban többféle sikert lehet elérni. Győzelmet győzelemre halmozhatsz a pályán a csapatoddal, gólokkal győzheted le ellenfeled, s a siker édes ízében fürdőzve térhetsz haza otthonodba.

 

Bár a következő héten, az első edzésen minden kezdődik előröl. De már önbizalomtól duzzadva! Még nagyobb erőbedobással edzel a következő cél eléréséért! Bizony ez maga az élet! Nap, mint nap küzdesz, hogy álmaid megvalósítsd!

 

A Sport, a kézilabda megtanít küzdeni és elérni azt… Győzhetsz a pályán, veszíthetsz az életben, ámde valójában Te már győztes vagy, ha SPORTEMBER vagy!

 

Most képzeletben egy pillanatra,s december 7-én gyakorlatban is nyissuk meg a siker másik kapuját. Nyissuk meg azt a kaput, ahol nem számít az eredmény, csak a játék! Teremtsünk lehetőséget arra közösen, hogy olyan lányok, fiúk, Nők, Férfiak, Papák, Mamák és sportoló gyermekek, felnőttek együtt kézilabdázhassanak egyszerűen csak a MOZGÁS ÖRÖMÉÉRT!

 

Kézilabda Est Budakeszin Mindenkinek!

 

Simon Róbert

 

Megosztom a cikket