Menzahírek, avagy így étkeznek a gyermekek városunkban

Budakeszi köznevelési intézményeiben a Schoolsystem rendszeren keresztül működik a gyermekek étkezési ügyintézése. Az alábbiakban szeretnénk általános tájékoztatást nyújtani az intézményeink étkeztetésével kapcsolatban.

Tanulók adatai
Kérjük a Szülői adatoknál szíveskedjenek kitölteni a hiányzó mezőket. A lakcím kötelezően töltendő adat, mert ennek hiányában nem tudjuk kiállítani a számlákat! Szívesen vesszük, ha megadnak telefonos elérhetőséget is, mert sürgős esetben úgy gyorsabb a kommunikáció.
Rendelés
Minden hónapban 1-20. között történhet a következő hónapra vonatkozó étkezés igénylése. Az étkezési díj előre fizetendő! Az étkezés összetételét (reggeli, ebéd, uzsonna) csak hónapfordulóra lehet változtatni.
A lemondások elszámolása a következő hónapban történik, a számlából levonja a rendszer az előzőekben lemondott napokat. A befizetésekről szóló számlákat minden szülő a saját online fiókjából tudja letölteni és kinyomtatni. Lehetőség van cég nevére kérni a számla kiállítását, ez esetben kérjük, hogy külön jelezzék az intézmény étkezési e-mail-címén, a cég adatainak (név, cím, adószám) megadásával.
Speciális étkezésre is van lehetőség, a Szolgáltató jelenleg a 14 alap allergén csoport kombinációjából adódóan több mint 30 féle diétás és speciális igényt tud kielégíteni.
Lemondás
Az étkezést minden munkanap 8:30-ig lehet lemondani a szülői felületen a következő munkanaptól, és csak teljes nap mondható le. Amennyiben nem működik a portál, vagy valami más akadálya van, akkor e-mail-ben szükséges jelezni az intézmény étkezési e-mail-cí-mén.
Ingyenes étkezők
Az ingyenes étkezőknek is meg kell rendelni online az étkezést. Csak ebben az esetben tudják a szolgáltatást igénybe venni gyermekük számára. A rendszer nullás számlát fog kiállítani, de ez jelenti az étkezés megrendelését. Ezen kívül a lemondásokat is kérjük, hogy rögzítsék.

Budakeszi Hírmondó 2021 július

Megosztom a cikket