Megújult a Koller-kápolna!

A könyvesbolt – korábban Tűzoltó szertár és községi mázsa – épületéhez kapcsolódó Koller-kápolnát 2005-ben a Budakeszi Szépítő Egyesület a budakeszi polgárok támogatásával állította helyre.

Mostanra az időjárás viszontagságai megviselték a Fő utca felől orgonasövénnyel eltakart kápolnát. Április hónap végére az épületet és a bejárati ajtót kívül-belül felújították. A munkálatokat Eszterle László szobafestő, mázoló és tapétázó tagtársunk önzetlen, önként tett felajánlásként, díjmentesen végezte el. Egyesületünket csak az anyagköltség terhelte. A Budakeszi Szépítő Egyesület vezetősége ezúton mond köszönetet Eszterle László tagtársunknak a lelkiismeretes és – több napig tartó – szakszerű munkáért, aminek során, a tetőn lévő sérült cserepeket is kicserélték.

 

Pfendtner József

elnökhelyettes

Budakeszi Szépítő Egyesület

Megújult a Koller-kápolna!

A könyvesbolt ? korábban Tűzoltó szertár és községi mázsa ? épületéhez kapcsolódó Koller-kápolnát 2005-ben a Budakeszi Szépítő Egyesület a budakeszi polgárok támogatásával állította helyre. Mostanra az időjárás viszontagságai megviselték a Fő utca felől orgonasövénnyel eltakart kápolnát. Április hónap végére az épületet és a bejárati ajtót kívül-belül felújították. A munkálatokat Eszterle László szobafestő, mázoló és tapétázó tagtársunk önzetlen, önként tett felajánlásként, díjmentesen végezte el. Egyesületünket csak az anyagköltség terhelte. A Budakeszi Szépítő Egyesület vezetősége ezúton mond köszönetet Eszterle László tagtársunknak a lelkiismeretes és ? több napig tartó ? szakszerű munkáért, aminek során, a tetőn lévő sérült cserepeket is kicserélték.

Megosztom a cikket