Megtört a jég, legyőztük a Tatát

A Budai Farkasok-Rév Group újabb győzelemmel örvendeztette meg hazai közönségét, miután szombat este 31–27-re verte a Tatai AC-t.

Az első félidő elején úgy tűnt, a két csapat kiélezett meccset vív majd egymással, de a mieink a 19. percre már hatgólos előnyre tettek szert. A tataiaknak ugyan sikerült visszakapaszkodniuk, azonban a szünetre így is a hazai gárda vonulhatott 16–11-es fórral.

A második félidőben is olykor hullámzó periódusok váltották egymást, a vendégcsapat folyamatosan igyekezett zárkózni, ennek ellenére a Budai Farkasok dominált és kézben tartotta a bajnokit. Koi Endre legénysége végül 31–27-re megnyerte a találkozót, ezzel pedig az előző szezonban elszenvedett két vereség után legyőzte a Tatai AC-t.

Férfi kézilabda NB I/B, Nyugati csoport, alapszakasz, 8. forduló:
Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, Budaörs, 150 néző. Vezette: Bába, Horváth
Budai Farkasok-Rév Group – Tatai AC 31–27 (16–11)
Budai Farkasok: Tóth – Auer (2), Kecskeméti (4), Benmiloud, Oláh (4), Nourelden (11), Torma, Valler, Korsós (1), Boros (2), Németh, Szövérdffy (2), Bende, Papp (1), Rédai (1), Khalil (3). Vezetőedző: Koi Endre.

A Budai Farkasok-Rév Group legjobbja: Benmiloud Mohamed Yassine

Koi Endre vezetőedző:

“Nagyon küzdelmes és fordulatos mérkőzésen, nagy csatában, az óriási szívnek és a csapatmunkának köszönhetően sikerült itthon tartani a két bajnoki pontot.”

A játéknapot követően a Budai Farkasok-Rév Group továbbra is első helyen áll a tabellán, hét győzelem mellett egy döntetlennel, tizenöt ponttal.

Megtört a jég, legyőztük a Tatát

Megosztom a cikket