Megnyílt az online fotó kiállítás az EFMK-ban

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ friss bejegyzése:
„A heti programajánlóinkon kívül elindítjuk Erkel Galériánk virtuális, online változatát is. Németh Krisztina fotográfus „Nagyik” című fotókiállítása még mindig galériánkban van, csak sajnos a körülmények miatt nem látogatható. Németh Krisztinával egyeztetve megoldottuk, hogy mégis bemutathassuk Önöknek.

Fogadják szeretettel!
https://www.flickr.com/gp/162460123@N02/5fEYSh
Mit jelent számomra a fotográfia?
Nehéz a hatása alól szabadulni. A fényképezés több, mint egy kattintás. Tudni kell az emberekkel kapcsolatot teremteni. Általa megismerni színes egyéniségeket, érdekes helyeket… Megismerni Téged! Egy nagy családban érezni magad. Minden érzésünket közvetíteni tudjuk általa…. Nem cserélném semmire.
A fotózás megtanított a türelemre, a toleranciára, a nyugalmam megőrzésére. Megtanított arra, hogy jó másokra mosolyogni, mert mosollyal fogják viszonozni.
Amikor megszületik egy jó fotó, bizonyítani tudod azt, ami más számára lehetetlennek tűnik. Ez az érzés életre szóló ajándék mindkét félnek. Szeretem a hivatásom. Szeretek adni általa és szeretem azt az érzést, amit ezért cserébe kapok.
Pedig nehéz jó fotót készíteni. A fotóimmal mindig valami pluszt szeretnék adni és átadni. Ez az, ami évezredek óta változatlan: az emberi érzések, két ember egymás iránt érzett szerelme.
“A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja, ám a szeretet minden mást pótol.” (P. Matteo)
“Az emberek elfelejtik amit mondasz, és elfelejtik amit teszel. Az egyetlen dolog amire emlékezni fognak az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük.” (Maya Angelou)
Németh Krisztina
Fotográfus

Megosztom a cikket