Ma van a Bölcsődék Napja Magyarországon

„Kedves Budakesziek!

Budakeszin jelenleg tizenkét lakos van hatóságilag elrendelt házi karanténban.
Jó egészséget kívánok nekik!

Április 21. a Bölcsődék Napja Magyarországon, ezért elmentem az önkormányzat mindkét bölcsődéjébe megköszönni az ott dolgozók munkáját.
Elkísért Bakács Bernadett önkormányzati képviselő, tanácsnok asszony is.

A bölcsődékre nagy szükség van, a rendkívüli járványhelyzetben is támogatják, és segítik a budakeszi családokat.

A Fő utcai Budakeszi Bölcsődében ma maszkokat varrtak, takarítottak, kertészkedtek és rendezgették a gyerekek holmijait. A Mosolyvár Bölcsődében éppen online munka folyt. Nem mentem üres kézzel, mindkét helyre vittem virágot, védőmaszkot és fertőtlenítőszert.
A gyerekek mindenhonnan nagyon hiányoznak!

Útközben véletlenül összefutottam a BVV Kft. legodaadóbb munkatársával, Egyed Emmával. Kaptam a váratlan alkalmon és a hivatalos névnapi köszöntő levél mellett egy szál tulipánnal is felköszöntöttem Emmát. 🌷

A veszélyhelyzetben, a budakeszi frontvonalban a Híd Szociális Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ csapata dolgozik a legkitartóbban. Ahogy egy helyi hölgy hívja őket, ők az angyalok. A látogatásomkor a napi feladataikat beszélték át a kertben. A Híd napi háromszori étkezéshez elegendő élelmiszert és gyógyszert visz házhoz hetente 185 idős embernek, akik vállalják, hogy nem hagyják el otthonaikat.
Heti 440 adag meleg ételt szállítanak 88 lakos otthonába, ebből 150 adagot a Prémium Döner Kebab és a Stadt Étterem nagylelkű felajánlásából. A szükségletekhez igazodva naponta egyszer rendszeres postai és csekkbefizetést is biztosítanak az idős vagy fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű budakeszieknek.
Munkatársaimnak vittem gyümölcsöt és védőmaszkokat.
Ezúton is köszönöm munkájukat! 🌺

Vigyázzunk egymásra! Budakeszi összefog!

Kedves Budakesziek!Budakeszin jelenleg tizenkét lakos van hatóságilag elrendelt házi karanténban. Jó egészséget…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. április 21., kedd

Megosztom a cikket