LAKOSSÁGI ADATGYŰJTÉST VÉGEZ A KSH BUDAKESZIN

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Budakeszin önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre 2019-ben a korábbi évek gyakorlata szerint. Az alábbi kérdéskörben kérdezhetik a lakosságot a KSH  megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői.

 

Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

A lakosság utazási szokásai

Háztartások információs és kommunikációs technológiai eszköz-használata

Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, naplóvezetés

Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés

 

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH véletlenszerű kiválasztással történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

 

A kapott adatokat a KSH az általános adatvédelmi rendelet, GDPR előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, valamint összesített statisztikai táblázatokban közöljük.

 

 

 

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200 766-os telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen adunk további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatgyűjtések/Lakossági adatgyűjtések

Megosztom a cikket