Közvilágítás-fejlesztés: fényesebb budakeszi utcák

Megvalósult Budakeszin a közvilágítás-fejlesztés első üteme és folyamatban van a közbeszerzési eljárás a második ütem megvalósítására is. Ami már elkészült, látható az 15 utcát, illetve helyszínt érint. A sorból kiemelkedik a Darányi városrész, ahol teljes egészében ledes technikát alkalmazva épült ki az új közvilágítás.

 

A többi helyszínen hagyományos technológiával felszerelt közvilágítás valósult meg. Ezek a következők: Posta parkoló, Honvéd utca, József Attila utca, a Dózsa György tér gyalogátkelőn felüli része, Angol utca, Alkony utca, Muskátli utca, Szász utca, Kinizsi köz, Akácfa utcáról nyíló köz, Vincellér utca, Batthyány utca, Szüret utca, Virágvölgy utca.

 

A második ütembe 5 újabb helyszín tartozik. Ezek esetében a kivitelezés megkezdése az idei év végén várható, a befejezés 2019 májusáig bezárólag. Az érintett helyszínek: Gábor Áron utca, Liliom utca, Hunor utca és Villám utca közötti park, Temető utca és Knáb utca közötti, valamint a Meggyes utcai gyalogátkelő.

 

Az első ütemben elvégzett közvilágítás fejlesztési munkákat augusztus 30-án adták át, erre az önkormányzat bruttó 91 millió 061 ezer 537 forintot fordított. A második ütemű fejlesztésre 48 millió 130 ezer 480 forintot fordít az önkormányzat.

 

[widgetkit id=17]

Megosztom a cikket