Közösen lépjünk fel az illegális szemétlerakók ellen

Balázs Ádám önkormányzati képviselő bejelentésére a budakeszi közterület-felügyelők ezt a hulladéklerakást találták a Pátyi út menti első erdei lehajtónál.

A helyszín a budakeszi városhatártól 1,3 km-re Páty felé található az erdőben. Az közterület-felügyelők beszéltek az illetékes erdésszel a helyszínen. Az ismeretlen elkövetők nem a sorompót rongálták meg, hanem egy kaput emeltek ki a helyéről, úgy jutottak be a területre.

A sittet a bejárattól kb. 50 méterre oldalt szórták le a nyomok állapota alapján kb. 3-4 napja. Bontási sitt, régi ajtók, ablakok, továbbá a munkások által elfogyasztott üdítők, ételmaradékok, néhány reklámújság stb. volt benne. Sajnos személyes azonosításra alkalmas hulladékot nem találtak a helyszínelők.

Az erdészet a kaput megjavította, a hulladékot pedig elviteti. A sittlerakóhely körüli erdőterület sajnos nem áll természetvédelmi oltalom alatt.

Ha az esettel kapcsolatban bárki információval rendelkezik, kérjük, jelezze a budakeszi közterület-felügyelőknek. Tel.: 06 23 535 710/107-es mellék, email: kozbiztonsag@budakeszi.hu.

Köszönjük, ha segítenek! Budakeszi összefog!

Balázs Ádám önkormányzati képviselő bejelentésére a budakeszi közterület-felügyelők ezt a hulladéklerakást találták a…

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. május 6., szerda

Megosztom a cikket