Közös közbiztonsági, bűnmegelőzési razzia

Budakeszi rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők közös járőr akciót tartottak ma, május 20-án a város több pontján. A razzia a Fő téri parkban kezdődött, az Órás közben folytatódott, majd a járőr csapat a katolikus templom környékét és az Őseink emlékére emlékmű körüli parkot is felkereste. Utóbbi helyszín parkosításán, rendbetételén épp a BVV Kft. munkatársai dolgoztak.

Köztéri italozás nyomait több helyen is látni lehetett, de sajnos ezúttal nem sikerült szabálysértőt, elkövetőt tetten érni. Az igazoltatott “gyanús” személyek figyelmeztetésben részesültek.

Ezután a budakeszi temetőben a járőr csapat igazoltatott két “hajléktalannak látszó” férfit, akiknek azonban rendben voltak az irataik, az intézkedést megelőzően jogszabályt nem sértettek, ezért eljárás nem indult ellenük.

A közterület-felügyelők által nemrég felderített “hajléktalan tanya” nyomai továbbra ott vannak a temetőben, ezúttal sem sikerült fellelni a “lakókat”.

A razzia zárásaként ismét a Fő téri park következett, ahol háromfős társaságot igazoltattak a rendőrök, figyelmeztetésben részesítették őket, miután ígéretet tettek, hogy összeszedik maguk körül az eldobott italos palackokat, dobozokat, italt a “tettenérés” pillanatában nem fogyasztottak.

Az önkormányzat által szervezett közös közbiztonsági, bűnmegelőzési járőrözés folytatódni fog, előre be nem jelentett módon, rendszeres időközönként. Köszönet az együttműködésért a járőrözésben résztvevőknek! A lakosságot pedig arra kérjük továbbra is, hogy jelezzék ha köztéri szabályértést észlelnek. Minden ilyen esetben tegyenek bejelentést a Budakeszi Védelmi Centrum éjjel-nappal hívható telefonszámán: 06-20-626-2092.

Közös közbiztonsági, bűnmegelőzési razzia Budakeszi rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők közös járőr akciót…

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. május 20., szerda

Megosztom a cikket