Közeledik a Kert utcai körforgalom átadása – Újabb átmeneti forgalomkorlátozások!

FRISS!!! A kivitelező tájékoztatása szerint a Patak utca kopórétegét műszaki okokra hivatkozva ma, szeptember 29-én nem tudta a Strabag folytatni, illetve befejezni. Előreláthatóan 2021.10. 04-én, hétfőn fogják befejezni. Addig a jelenlegi forgalmi rend marad érvényben az érintett útszakaszokon.

A Budakeszi Lidl áruház kapcsolódó külső útépítési munkái a befejező szakaszához érkeztek. A kivitelező VIANOVA 87 ZRT. tájékoztatása szerint az alábbi ütemezés szerint haladnak a további munkálatokkal, amelyekre vonatkozóan a változtatási jogát fenntartják az időjárás, és egyéb nem várt havária események esetére. Az aszfaltozási munkákat az alábbi ütemezés szerint tervezik, amihez az alábbiak szerinti forgalomtechnikai változások szükségesek.

2021.09.27., hétfőre tervezett munkák

A körforgalom Kert utcai ágainak kötő és kopóréteg építése. Forgalmi rend a jelenlegi kb. 8.00 – 11.00. óra között. A körforgalom Domb utcai ágának és maradék ágaknak a kopóréteg építése.
Forgalmi rend változás!
Kb. 11.00-17.00 óra között a csomópont teljesen le lesz zárva! A Kert utca Fő utca felőli része továbbra is zsákutca marad. A Kert utca Megyei utca felőli része erre az időszakra szintén zsákutca lesz. A Domb utca felé a jelenleg is használt ideiglenes úton lehet közlekedni.
A Kert utcai korlátozások várhatóan az esti órákban megszűnnek, a körforgalmon keresztül a Kert utca mindkét ága, és a Domb utca a Fő utca felé járható lesz.
Ekkortól (az esti óráktól) a Patak utcát viszont lezárják a forgalom elől. Nagyszénászug a Patak utca lezárásával egyidejűleg csak a Fő utca felől a körforgalmon keresztül lesz megközelíthető.

2021.09.28., keddre tervezett munkák

A Patak utca és az Akácfa utca kopórétegének építése.
A forgalmi rend: a Patak utca a Budaörsi úti csatlakozástól, valamint az Akácfa utca (Lidl építkezés) teljes egészében zárva lesz! A Kert utca és Nagyszénászug a körforgalmon keresztül a Fő utca felől megközelíthető, a Budaörsi út felől viszont nem!

2021.09.29., szerda az építésre szánt „tartalék nap”

Az aszfaltozási munkák befejezése után a végleges burkolatokon zajlik a forgalom, de még a munkaterületen.
A végleges forgalomtechnikai jelzések elhelyezéséig az ideiglenes táblák jelzései, illetve a KRESZ szabályai a mérvadók.
Az aszfaltozási munkák után még várhatóan jelen lesznek az útépítő munkások a területen, a befejező és egyéb forgalomtechnikai munkák végzése miatt így továbbra is fokozott óvatosságot és türelmet kérünk az autósoktól!
A végleges forgalomtechnikai jelzések kiépítése (burkolatjel festések) a 40. héten fognak megtörténi, a forgalom időszakos megállítása mellett.

Megosztom a cikket