Köszönőlevél a Batthyány utcai tűzeset károsultjaitól

„Kedves segítő szándékú Budakesziek!

Nagyon hálásak vagyunk minden segítő szándékú budakeszi lakosnak, elmondhatatlanul jól esik, hogy ennyien mellettünk állnak ebben a nehéz időszakban. 

Szerencsére mindannyian jól vagyunk, a trauma feldolgozásához is kaptunk már segítséget.

Szinte felfoghatatlan, hogy életünket a szomszédaink, és az épp arra járőröző rendőrök mentették meg… Még egyelőre fogalmunk sincs, hogy nekik mivel tudnánk meghálálni azt, ahogy kimentettek az égő házból. Úgy érezzük, hogy egy “köszönöm” és egy tábla csoki nem elég. 

Külön köszönjük a Budakeszi Önkormányzat azonnali segítségét. A Polgármester Asszonynak és az Önkormányzat dolgozóinak köszönhetően tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül a bajban. 

Megszámlálhatatlan felajánlás érkezett számunkra, amivel a későbbiekben valószínűleg élni is szeretnénk. De a jelenlegi helyzetben még nem tudjuk fogadni az adományokat, mert nem tudnánk ezeket hol tárolni.

A kisfiú számára a tűzesetet követő napon már minden szükséges dolog (ruhák, játék, könyv, cipő stb…) biztosított volt, köszönhetően az összefogásnak és a HÁLÓ a Budakeszi Gyermekekért Alapítványnak. 

Először mindenképp a lakhatást szeretnénk megoldani. Amint lesz egy hely, ahol élhetünk, utána fogunk tudni továbbgondolkodni a jövőről.

Úgy gondoljuk, hogy az ilyen szintű összefogás példaértékű, és hálásak vagyunk azért, hogy ilyen segítő, támogató közösség tagjai lehetünk. ”

 

Megosztom a cikket