Köszönjük, Panni néni!

Nyúli Attiláné, ahogyan mindenki ismeri Panni néni, 17 évig szolgálta a Vöröskereszt budakeszi szervezetében a rászorulókat. Három évvel ezelőtti autóbalesete következtében mára sajnos legyengült fizikai állapota nem engedi, hogy tovább vállalja a titkári teendőket. Elkészítette utolsó beszámolóját az elvégzett tevékenységről, és javaslatot tett utódjára Fecskovics Jánosné (Ica) személyében.

 

 

Panni néni vezetésével a vöröskeresztesek mindent elkövettek, hogy segítsenek a helyi rászoruló gyerekeknek, időseknek, családoknak. Táborokat szerveztek a gyerekeknek, segítették az iskolakezdést, időseknek tűzifát, rászoruló családoknak élelmiszercsomagokat osztottak, véradást szerveztek.

 

Mindenki, aki ismeri Panni nénit, tudja róla, hogy Ő még csinálná tovább, mert a szíve hajtja, de fizikailag elfáradt, így most átadja a stafétát a fiatalabbaknak. Panni néni a beszámoló végén felajánlotta további részvételét, segítségét, és személy szerint mondott köszönetet a következőknek: Mészáros Katinak, a Gamesz dolgozóinak, Fecskovics Icának, Kecskés Katinak, Mosonyiné Lúciának, Sugár Aliznak, a Budakeszi Város Önkormányzat dolgozóinak a munkájukért, a támogatásért.

 

Jó pihenést, és jó egészséget kívánunk Panni néninek!

Megosztom a cikket