Kiderült: “Normál” kategóriás hibaelhárítás zajlik a Budakeszi úti csőtörésnél

A budakeszi önkormányzat nevében felhívtuk Bodó Lajost, a Bola 95 Kft. ügyvezetőjét, aki érdeklődésünkre arról tájékoztatott, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. december 23-i határidővel rendelte meg tőlük a Budakeszi úti csőtörés miatt keletkezett hiba elhárítását, és a felbontott burkolat helyreállítását.

Az ügyvezető elmondása szerint három fokozat létezik a munkálatok megrendelésére, árban eltérő díjazásért: normál, sürgős és azonnali hibaelhárítás. Az ügyvezető tájékoztatása szerint ebben az esetben a “normál” kategória megrendelése történt a Vízművek részéről, a legalacsonyabb “árazási” feltételek mellett. Így bőven beleférnek a 23-i vállalt teljesítési határidőbe is.

Bodó Lajos elmondta, ma reggel kaptak jelzést a Vízművektől, hogy “jó lenne” meggyorsítani a munkálatokat, mert több irányból is sürgetik a Zrt.-t a Budakeszi úti forgalomkorlátozás mielőbbi megszüntetéséért. A kérést igyekeznek teljesíteni, ezért ma már lebetonozták a munkafelületet. Most várni kell az anyag megkötésére, majd holnap jöhet az aszfaltozás, tette hozzá a Bola 95 Kft. ügyvezetője.

A birtokunkba jutott információ hatására Budakeszi Város Önkormányzata nevében dr. Győri Ottilia polgármester levelet írt a Fővárosi Vízművek Zrt. vezérigazgatójának, amelyben a Budakeszi úti üzemzavar-elhárítási munkálatok azonnali felgyorsítására szólította fel a fővárosi szolgáltató vállalatot.

Megosztom a cikket