Kezdetét vette a 2022/2023-as tanév amatőr röplabda diákolimpia sorozata

A héten kezdetét vette a 2022/2023-as tanév amatőr röplabda diákolimpia sorozata, amelyre nagy várakozással tekintünk: nagyon ügyes és tehetséges fiú csapat bontogatja szárnyait Szabó József kezei alatt, a lányaink pedig országos bajnoki címvédőként kezdik meg a szereplésüket.
Szentendrén a Ferences Gimnáziumban a fiúk léptek először pályára. Kicsit ziláltan kezdtük a napot, hiszen a nagy sietségben otthon hagytam a csapat mezeit, amin egyébként jót derültünk.A vendéglátóknak hála, Szent Ferenc segítette a napi küzdelmeinket, hiszen a ferences fiúktól kaptunk kölcsönbe felszerelést.
Háromból három meccset nyertek a srácok, így győztes csapatként közvetlenül a márciusi megyei döntőbe jutottak.
Pénteken a lányok is pályára léptek, hazai környezetben fogadták a Nagysanyi, Törökbálint és Zsámbék csapatait. A lányoknál két csapatot is ki tud iskolánk állítani évről-évre, akik színvonalas és felkészült játékkal hálálják meg a játéklehetőséget. Mai csapatunk is magabiztosan, nagy fölénnyel nyerte meg mindegyik szettet, így megérdemelten került az aranyérem a lányok nyakába. Gratulálunk a prohászkás sportolóknak!
Lányok: Barkóczay Anna, Schrotti Anna, Király Zsuzsi, Mrenkó Sára, Illés Noémi, Harmati Zselyke, Zsiros Kitti, Földváry Kata, Varga Petra, Bodnár Imola, Matkó Júlia, Joó Piroska
Fiúk: Szabó Jenő, Liebmann Marcell, Marik János, Sáska Máté, Győrfi Péter, Laky Péter, Szabó Roland, Nagy Andris, Gillay Ágoston, Bara Milán, Oláh Kristóf, Botos Levente
Balogh Dániel (06/30-281-2292)
Testnevelő, munkaközösség-vezető
PMDSZ – röplabda szakreferens
KIDS – Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége
A profi fotókat Bikali Sándor készítette.

www.facebook.com/prohaszkabudakeszi

 

Megosztom a cikket