Kettős csőtörés javítása után – több napot vesz igénybe az útburkolat helyreállítása a Budakeszi úton

A Budakeszi úton szeptember 23-án eltört, jelentős átmeneti vízhiányt okozó csövek javítását szakembereink még aznap befejezték. A két, 300 mm átmérőjű vezeték sürgős cseréjét és beüzemelését követően a vízszolgáltatás helyreállt.
Az útburkolat teljes helyreállítása azonban több napot vesz igénybe, a megszokott forgalmi rend szerint várhatóan csak október 3-án, hétfőtől közlekedhetnek ismét a Budakeszi úton. A munkagödör betemetése és aszfaltozása ugyan már a hét közepére elkészül, de a csősérülés következtében kifolyt víz alámosta és megrongálta az út másik oldalát is. Ennek javítását az erre közlekedők minél kisebb mértékű zavarása érekében hétvégére ütemeztük. A burkolat teljes helyreállításáig a forgalom továbbra is jelzőlámpás irányítás mellett halad a korábbi munkaterületnél.
Kérjük, hogy a Budakeszi úton közlekedők sávszűkítés és sebességkorlátozás miatt megnövekedett menetidővel számoljanak és fokozott óvatossággal közelítsék meg ezt az útszakaszt. Mindenkinek köszönjük a türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek

Megosztom a cikket