?Keszikerülő 2013?

Idén új eseménnyel bővült a XIX. Családi Nap Fesztivál programja. A település idegenforgalmi szlogenjéhez híven ?? Budakeszi, a főváros zöld kapuja? ? megálmodtuk a ?Keszikerülő? kerékpártúrát.

 

Budakeszi Város Önkormányzata és az Erkel Ferenc Művelődési Központ tagintézménye, a Nagy-Sándor József Emlékház és Idegenforgalmi Információs Pont sportprogrammal újította meg a Családi Nap Fesztivált.

 

A Biciklizz Budakeszin Egyesület által javasolt erdei útvonalon EFMK – Sípálya.-Makkosmária kegytemplom – Konkoly Thege út ? Nagyszénászug – Farkashegyi repülőtér 2013.08.25.-én 08:30 órakor rajtolt el a közel 40 fős csapat.

 

A kerékpártúrán két pihenőponton önkéntesek biztosították a frissítőket a résztvevőknek. A célállomásra, a Farkashegyi repülőtérre 10:30 órakor érkezett meg a kerékpáros csapat. A színpadon történt köszöntés és az emléklapok átadás után a kellemesen elfáradt kerékpárosok az újonnan kialakított kerékpárúton (a Budaörsi úttal párhuzamosan) térhettek haza. A résztvevőktől a túrát követően pozitív visszajelzéseket kaptunk, biztosítottak bennünket arról, hogy a jövőben is szeretnének hasonló szervezésű programon részt venni.

Köszönettel tartozunk a szervezésben nyújtott segítségükért. Szabó Ákos Péter képviselő úrnak, Samu Ferenc a Biciklizz Budakeszin Egyesület vezetőjének, Kovács Lajos Attilának a BVV Kft. vezetőjének és a frissítőpontokon segítő önkénteseknek.

Bízunk benne, hogy a ?Keszikerülő? hagyományszerűen folytatódhat akár a jubileumi XX. Családi Nap Fesztivál programjain belül, vagy attól függetlenül válhat a járás nagyszabású rendezvényévé, erősítve a város sportturizmusát.

 

Oszlánszki Szilvia, idegenforgalmi munkatárs
Nagy-Sándor József Emlékkiállítás és Idegenforgalmi – Információs Pont

Megosztom a cikket