„KESZI-KÖSZI Tábor” TÁBORI TÁJÉKOZTATÓ

„KESZI-KÖSZI Tábor” TÁBORI TÁJÉKOZTATÓ

2023. július 03-tól július 07-ig
Jelentkezési határidő: április 12. 15:00

Jelentkezésüket emailben várjuk a keszikoszi2022@gmail.com email címre!
Reggeli érkezés: 7:30-8:30 között a Budakeszi SZIA Knáb utcai épületébe (Budakeszi, Knáb János u. 60.). Kérjük, időben érkezzenek, mert a további programokat csak úgy tudjuk megvalósítani, ha időben el tudunk indulni.
Programokra indulás:  8:30-9:00 között
Délutáni visszaérkezés: 16:00-16:30 között a Budakeszi SZIA Knáb utcai épületébe (17.30-ig tudunk felügyeletet biztosítani a gyermekeknek) Amennyiben betegség vagy egyéb indok miatt a gyermek nem tud részt venni az adott napon, kérjük, telefonon, a 06-20/378-4109-es számon értesítsenek bennünket!

FELSZERELÉS

  • hátizsák
  • 0,5 l flakon (folyadéknak)
  • sapka
  • túrázáshoz alkalmas cipő
  • esőkabát/széldzseki
  • naptej
  • szúnyog/kullancsriasztó
  • papír zsebkendő
  • trand napra: az előzőeken felül fürdőruha, strandpapucs, törölköző

Kérjük, hogy a gyerekek kényelmes öltözetére és a programokon való részvételhez szükséges felszerelésre külön figyelemmel legyenek, hogy a gyerekek önfeledten tudjanak résztvenni a tábor foglalkozásain.
Továbbá, kérjük, a gyerekek csak a legfontosabb/ajánlott tárgyakat hozzák magukkal, az értékekre nem tudunk külön figyelni, sem felelősséget vállalni értük, ezért kérjük, az ilyen dolgokat hagyják otthon!
Az első nap (07.03., hétfő) egy rövid személyes tájékoztatást is nyújtunk, amennyiben szükségesnek érzik.   Amennyiben további kérdésük lenne, a 0620/378-4109-es telefonszámon nyugodtan keressenek minket!

PROGRAM

A programok szervezés alatt vannak, az előzetes tervek alapján 2 napot töltenénk Budakeszin kívüli programon és 3 napot Budakeszin belül. A szülői hozzájárulás (Tábor díja) pontos összegéről később tudunk csak tájékoztatást nyújtani. Napi 4x étkezés biztosított (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna). A táborunk programjai pályázati forrásból valósulnak meg.

Az óvodai és iskolai szociális segtők csoportja nevében üdvözlettel,

Rémiás Nikoletta
óvodai és iskolai szociális segítő, csoportvezető
HÍD Szociális, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ

Székhely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 83.
Tel.: 06-20-3784109
e-mail: ioszm@budakeszihid.hu

Megosztom a cikket