Képviselő-testületi ülés 2023 01.26.

Budakeszi elöregedett vízvezetékeinek cseréjét kezeljék kiemelt feladatként, biztosítsanak erre megfelelő forrásokat, és a felújítást mielőbb végezzék el – a képviselők teljes támogatásával erről kezdeményez tárgyalást önkormányzatunk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnál és a Fővárosi Vízművek Zrt.-nél.
A testületi ülésen egyhangúan döntöttek arról is, hogy takarékossági okokból február 15-ig nem nyitják meg az Erkel Ferenc Művelődési Központunknak és a Nagy Gáspár Városi Könyvtárunknak helyet adó épületet. A két intézményünk továbbra is működik, a művelődési központunk dolgozói a Nagy Sándor József Emlékházban látják el feladatukat, a könyvtárunk pedig online szolgáltatásokkal áll az olvasók rendelkezésére.
Gyógypedagógiai módszertani központ létrehozását tervezi Budakeszin az önkormányzat, amely 18 éves korig segíti majd a budakeszi gyermekek fejlődését. A szükséges engedélyek beszerzése és finanszírozási feltételek megteremtése után hiánypótló, egyedülálló intézmény jöhet létre a Budakeszi járásban.

Megosztom a cikket