Karácsonyi süteménysütő verseny

A nagysikerű süteménysütő versenyen 19 nevező vett részt. A gyermekek kategóriájában 11 sütemény, a felnőttek kategóriájában 8 sütemény versenyzett.

 

 

 

Minden évben nagy sikert arat a süteménysütő verseny, úgy, ahogyan azt követően a sütemények elfogyasztása is, így az idei évben is a Városkarácsony elmaradhatatlan programja lett. A süteményeket leadása után következett a zsűrizés, mely komoly feladatot jelentett a szakmának, hiszen jobbnál jobb süteményekkel indultak idén is, nehéz volt eldönteni a helyezéseket. Az ötfős zsűri elnöke Paretich Ernő, a Budai Gesztenyés étterem konyhafőnöke, a zsűri tagjai: Szuhánszky Dávid cukrász (Budai Gesztenyés étterem), Gräfl László élelmiszertechnológiai mérnök, a Gräfl cukrászda cukrászmestere, Andrész Ádám, az Andrész cukrászda képviseletében, valamint dr. Kovács Anikó, Budakeszi város aljegyzője.

A zsűri két kategóriában adott ki három-három díjat. A felnőtt kategória első helyezettjének díja egy két főre, két éjszakára szóló wellness hétvége büféreggeli ellátással a bikácsi Zichy Park Hotelben. A második helyezett díja egy 15 000 Ft értékű utalvány a Budai Gesztenyés étterembe (mely az étterem felajánlása), a harmadik helyezett díja egy 7 000 Ft értékű utalvány, melyet a Gräfl cukrászdában lehet levásárolni (a Gräfl cukrászda felajánlásaként).

A gyermekek kategóriájának első helyezettje gazdagabb lett 2 db 2+1 főre szóló VIP családi belépővel a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjába, 2+2 főre szóló, a Cinema City mozikban beváltható családi ajándékjeggyel és 2 főre szóló lovaglási lehetőséggel a Lóháton Budakeszin Lovas Iskola (Telki út) jóvoltából. A második helyezett díja 2 db 2+2 főre szóló családi belépőjegy a Budakeszi Vadasparkba és 1 főre szóló lovaglási lehetőséggel a Lóháton Budakeszin Lovas Iskola (Telki út) jóvoltából. A harmadik helyezett díja egy 5 000 Ft értékű utalvány, melyet az Andrész cukrászdában lehet levásárolni.

Természetesen idén sem ment haza egy nevező sem üres kézzel. Azok, akik nem nyernek díjat, azok a polgármester és az aljegyző asszonytól átvehetnek egy-egy emléklapot és egy jelképes kis ajándékcsomagot.

A zsűri döntése alapján:
Gyermekek kategóriájában

I. helyezett: Szalay Luca, 4 éves és Szalay Zsombor, 8 éves (Mézeskalácsos répatortával),
II. helyezett: Powell Natasa, 16 éves (Fűszeres sütőtökös piskótagolyóval)
III. helyezett: Vecsei Zsombor Pál, 9 éves (Holdacska teasüteménnyel)

Felnőtt kategóriában
különdíj: Bán Dorottya (Csokoládés sütemény túrókrémmel),

I. helyezett: Stranszkiné Varga Gabriella (Narancsos csokoládétorta diógrillázzsal)

II. helyezett: Csánki Ibolya (Túrós-áfonyás kockával),
III. helyezett: Kocsis-Gergely Adrienn (Narancsos ekler fánkkal).

 

FOTÓGALÉRIA ITT!

Megosztom a cikket