Kő-papír-ollót játszanak a Budakeszi Vadaspark mosómedvéi

Egyébként élesben megy a játék, a tét nem kicsi: egy fél, ínycsiklandó keksz a győztes jutalma! Felállnak a versenyzők a ringbe? vagyis a fa emelvényen a mosómacik színeiben, fekete maszkban, és csíkos farkincával Dagi, mellette pedig a Budakeszi Vadaspark uniformisában az állattréner.

 

 

Feszült csend, és pattanásig feszülő idegek, csak néha Stikli csámcsogása kelt egy kis zavart. A tréner beszámol, keze ökölben, egy verejtékcsepp lassan legördül a homlokán? Kő? Dagi koncentrál? Papír?

 

A tréner érzi, hogy vesztésre áll? már csak néhány pillanat és nyertest hirdetünk? Igen, mint mindig, most is nyert az ügyesebb, az okosabb és a szebb: Dagi a győztes!

 

A tréner vereségtől megszégyenülve adja át a fél kekszet Daginknak, aki diadalittasan elropogtatja.

 

Mármint a kekszet, nem a trénert. A gyakorlatok nap, mint nap folytatódnak, a mosómacik pedig egyre rafináltabbak és ügyesebbek. Aki kíváncsi a többi produkcióra (melyekhez a tréner érthető módon csak asszisztál: verseny-rácsmászás, szamba-, és csa-csa-csa órák), az látogasson el hétköznaponként a Budakeszi Vadaspark mosómedve kifutójához, délelőtt 10:00 órakor!

 

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Megosztom a cikket