JÚNIUS 4.: IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A trianoni békediktátum 100. évfordulóján, 2020. június 4-én Budakeszi Város Önkormányzata civil szervezetekkel megemlékezést tart 16:15-17:00 óra között a Budakeszi Országzászlónál, melyre tisztelettel meghívom Önt és kedves családját.

A résztvevők és a rendezvény biztonsága érdekében a 15:45–17:15 óra közötti időszakban ideiglenesen lezárjuk a Szanatórium utcának a Fő utca – Szanatórium köz közötti szakaszát.

Az ideiglenes útlezárás ideje alatt a Budakeszi, Kálló Esperes utcában a forgalom irányát megfordítjuk,így az utcában gépjárművel közlekedni a Rózsa utca felől lehet majd, a Szanatórium utca irányába. Az Esze Tamás utcában, továbbá a Szanatórium utca lezáráson kívüli szakaszán, illetve a Szanatórium közben a gépjárművek forgalmi rendje változatlan marad. Kérjük, hogy gépjárművel közlekedve a kijelölt terelőútvonalat vegyék igénybe.

Szintén kérjük a Budakeszi Kálló Esperes utca, Esze Tamás utca és a Szanatórium utca lezárt (Fő utca – Szanatórium köz közötti) szakaszán lakókat arra, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozással érintett időszakban (15:45-17:15 óra) ne parkoljanak a lezárt útszakaszon, gépjárművüket lehetőleg ingatlanukon belül vagy más utcákban szíveskedjenek elhelyezni.

A rendezvény ideje alatt 16:30-16:35 óra között három ágyúlövéssel emlékezünk az aláírás pillanatára. Ennek idejére, biztonsági okokból megállítjuk a Fő utca – Budakeszi út forgalmát 5 percre a városhatárnál.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket.

A találkozásban bízva, tisztelettel:

’Sigmond Bertalan

önkormányzati képviselő,

alpolgármester

Megosztom a cikket