Jó társaság, jó programok az önkormányzati nyári napközis táborban

Idén is színes programokkal várjuk a budakeszi iskolásokat az önkormányzat által támogatott kedvezményes nyári napközis táborba. Július 3-tól augusztus 18-ig hét héten át indulnak a turnusok. A jelentkezési lap a hirmondo.budakeszi.hu oldalon található meg. FONTOS: a gyermek neve mellett a választott turnust ne felejtsék el feltüntetni!

A Knáb János utcai iskolaépület árnyékos udvara a helyszín, ide kell megérkezni minden reggel 7.30-ig, a felügyelet 16.30-ig tart. Hetente változatos foglalkozások várják a gyermekeket. Van, aki több héten is táborozik, ezért minden héten más élménnyel készülnek a pedagógusok, és figyelembe veszik az időjárás változásait is. A tábor területén csapatépítő, egészségfejlesztő, sport, kézműves foglalkozások lesznek, kipróbálhatják a teniszt, kirándulnak a fővárosi múzeumokba. Közkedvelt a kutyás bemutató, a roller és bicikli verseny, Kender-kóc Játszóház. Kedden és pénteken kirándulás lesz: többek között a Mezőgazdasági Múzeumba, Aquincumba, a Természettudományi Múzeumba, a Pénzmúzeum, a Vasúttörténeti Parkba, csütörtökön strandolás a Velencei tavon.

Jelentkezni folyamatosan lehet, de legkésőbb a tábort megelőző hét hétfő 17 óráig el kell küldeni a jelentkezési lapot a 19 000 Ft tábordíj átutalásával, különben nem tudjuk biztosítani a kellő számú pedagógust, és az étkezéseket. Az érdeklődők kérdéseiket a 2023nyari-tabor@gmail.com email címen tehetik fel.

Tartalmas, színvonalas és változatos tábori hetekkel várják kiváló pedagógusaink az iskoláskorú gyermekeket. A tábor vezetője Németh Katalin, a Széchenyi István Általános iskola igazgatóhelyettese. Köszönet a Budakeszi Polgármesteri Hivatal munkatársainak a kiváló háttér szervező munkáért.

Legyen szép élmény a nyár a budakeszi gyerekeknek!

Bakács Bernadett képviselő, tanácsnok

Megosztom a cikket