Pest megye 02. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületében jelöltként indulók

Pest megye 02. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületében jelöltként indulók a szavazólapon lévő sorrendben a következők:


(Az alábbi bemutatkozó szövegeket és fényképeket az adott országgyűlési képviselő-jelölt, illetve megbízott munkatársa juttatta el a szerkesztőség részére, melyeket módosítás nélkül közlünk.)

 

1. Csenger-Zalán Zsolt

(FIDESZ Magyar Polgári Szövetség – Kereszténydemokrata Néppárt)

2. Császárné Kollár Tímea Annamária

(Jobbik Magyarországért Mozgalom)

Nyolc éve vagyok országgyűlési képviselő. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy Budakeszi fejlődésének az új iskolának, uszodának, a közintézmények megújításának részese lehettem. A jövőben is számíthatnak rám, hiszen kormánypárti képviselőként nemcsak szavakban hanem tettekben is Önökért dolgoztam.

47 éves kétgyermekes családanya vagyok. Képviselőként dolgozom Budaörsön és a Pest Megyei Közgyűlésben. Korábban az Országos Széchényi Könyvtár munkatársa voltam, diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. Az Országgyűlésben magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel fogom képviselni Önöket!

3. Anyalai Béla

(Magyarországi Cigánypárt)

4. Kósa Sándor 

(Demokrata Párt)

Anyalai Béla vagyok Piliscsabán élek, három felnőtt gyermekem van. 27 éve segítem a Roma és hátrányos helyzetű emberek felzárkózását. Voltam önkormányzati képviselő, 15 éven keresztül a Piliscsabai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke voltam. Jelenleg a Magyarországi CIGÁNY Párt tagja vagyok.

Magamról inkább magam helyett egy John Fitzgerald Kennedy idézettel írnám le a gondolataimat. Véleményem szerint ez most nagyon is időszerű. Ne azt nézd, hogy mit tehet érted az országod, hanem azt, hogy Te mit tehetsz az országodért (JFK 1961 01 20). Kósa Sándor Demokrata Párt, miniszterelnök jelölt.

5. Szemző Áron 

(Momentum Mozgalom)

6. Betlehem Csaba 

(Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

Szemző Áron vagyok, 26 éves, a Momentum képviselőjelöltje Budakeszin. Budajenőiként tisztában vagyok a körzet problémáival. Minden erőmmel egy olyan Magyarországért szeretnék dolgozni, melyben a teljesítmény számít. Célom, hogy a külföldön tartózkodó honfitársainknak is érdemes legyen hazatérni.

Lehet folytatni a háborút vagy lehet választani minket. A kampányunk célja, hogy visszaadjuk a kampánypénzünket Önöknek: honlapunkon van kb. 120 pályázat: országszerte kértek tőlünk segítséget. Ez egy párt feladata. Sajnálatos, hogy egyedül Mi folytatunk valódi közösségi munkát. Ránk szavazni Menő!

7. Gelencsér András 

(Magyar Munkáspárt)

8. dr. Szél Bernadett 

(Lehet Más a Politika)

A párt programját képviselem: 200 ezer forint adómentes minimálbért, első munkahelyet a fiataloknak, egyszeri 45%-os vagyonadót a milliárdosoknak, jövedelemarányos családi pótlékot, 65 év felett ingyenes gyógyszerellátást, 100 ezer forint adómentes minimálnyugdíjat követelünk!

Szél Bernadett vagyok, az LMP miniszterelnök-jelöltje és országgyűlési képviselőjelöltje a választókerületben. Több mint tíz éve élek Budakeszin férjemmel és családommal. Ha engem tisztelnek meg a bizalmukkal, akkor az elmúlt nyolc évvel szemben az itt élőknek újra erős hangja lesz a parlamentben.

Megosztom a cikket