Itthon zárjuk az évet a bajnokságban

A férfi kézilabda NB I/B nyugati csoportját veretlenül vezető Budai Farkasok-Rév Group a nyeretlenül sereghajtó Komáromot fogadja hazai környezetben az idei év utolsó bajnoki mérkőzésén.

A célja felé szépen menetelő Budai Farkasok-Rév Group a múlt héten Szigetszentmiklóson megszerezte tizedik bajnoki győzelmét is. Emellett csak egy döntetlen “rontja” klubunk majdnem tökéletes mérlegét az NB I/B-ben, aminek köszönhetően már biztosan a tabella élén telelhetünk. Ennek ellenére nem szabad fél vállról venni szombati ellenfelünket.

A másodosztályban újonc Komáromi VSE számára eddig erősnek bizonyult az NB I/B mezőnye, két döntetlent és kilenc vereséget tudnak felmutatni. Szeptemberben a komáromiak otthonában egy küzdelmes mérkőzésen 22–16-ra győzött Koi Endre legénysége. Reméljük, a budaörsi közönség biztatása mellett is megszerezzük a bajnoki pontokat.

“Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésre készülünk ebben a naptári évben, amit szeretnénk sikeresen teljesíteni, ezzel méltó módon befejezni a bajnokság ezen szakaszát. Az előző fordulók bebizonyították, hogy nincsenek könnyű mérkőzések ebben a bajnokságban és az utolsó pillanatig koncentrálni kell.” – nyilatkozta Koi Endre, a Budai Farkasok-Rév Group vezetőedzője.

2021. december 11., 18:00
Férfi kézilabda NB I/B – Nyugat, alapszakasz, 12. forduló
Budai Farkasok-Rév Group – Komárom VSE
Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand, Budaörs

A bajnoki összecsapást a budaörsi TV2040 élőben közvetíti YouTube-csatornáján.

Itthon zárjuk az évet a bajnokságban

Megosztom a cikket