Isten éltesse!

Érdi Tamás családja és barátai körében ünnepelte 70. születésnapját.

 

 

 

Isten éltesse Érdi Tamást!

 

Érdi Tamás családja és barátai körében ünnepelte 70. születésnapját.

Az ünnepelt cégével, a Védelmi Centrum 24 órás városi ügyelet szolgálatát látja el Budakeszin. Ez az a szervezet, ahova baj esetén első lépcsőben fordulhatunk, amely azonnal segít, intézkedik, együttműködik az önkormányzat és a lakosság nem kis megelégedésre.

Karvaly Nándi barátjával együtt alapító tagja volt a polgárőrségnek, a járőrszolgálatnak. A jótékonysági akciók rendszeres részvevője. Többek között támogatta: a rendőrség számára két db motorkerékpár, a polgárőrségnek terepjáró autó, szintén a rendőrség részére egy Dacia Duszter autó vásárlását, defibrillátor életmentő készülék vásárlását, a városi karácsonyi díszvilágítás kiépítését. Számtalanszor segített a rászorulóknak ruha, élelmiszer, és anyagi javakkal. A legutóbbi, tegnapi közös ?akciója?, melyet Somlóvári Józsefnéval ?hajtott végre? elmesélem:

Tudomást szereztünk egy 4 gyermekes Ráckeresztúron élő családról, akik nehéz körülmények között, bizony nagyon-nagyon szegényen élnek. Egy előzetes karácsonyi adományozás alkalmával lehetett látni igazán, mi mindent nélkülözik ez a család, saját kis házukat mentve. Se tüzelő, se élelem, se meleg ruha, se biztos munka? Somlóváriné fia azonnal tűzifát küldött nekik, a képviselőasszony pedig elhatározta, hogy élelemmel, meleg ruhával felkeresi a családot. E tervét, más ügy kapcsán véletlenül említette meg Tamásnak, aki azt kérdezte röviden: mikor indulunk? Megbeszélték, hogy feleségével együtt, hárman meglátogatják a családot. Másnap meg is jelent Tamás nála, olyan mértékben felpakolt autóval, hogy a kedves felesége már nem is fért be, aztán még csurig rakták az autót élelmiszerrel, tisztasági csomagokkal, vadonatúj takarókkal és porszívóval, ágyneműkkel, ruhákkal, játékokkal, gyümölccsel, hosszabb időre elegendő tartós élelmiszerrel, és a Balczó Kornélia által biztosított több zsáknyi kenyérrel, süteménnyel. Az anyuka könnyes szemmel hálálkodva mondta: talán az angyalok szállták meg az otthonát.

Még aznap este Tamás telefonált, hogy egyik kedves szomszéd barátjával, Jánossal arról beszélgetnek, hogyan tudnának jogi és egyéb segítséget biztosítani a családnak, a kis lakásuk felújításához, rendbetételéhez.

Kedves Tamás! Elismerés és köszönet, a sok-sok segítőkész önkéntes munkádért, a szakmai-anyagi támogatásodért, a rászorultak segítéséért!

Isten éltessen sokáig egészségben, jókedvben!

 

Én azon szerencsés emberek közé tarthatom magam, aki hosszú éveken át, a munkás hétköznapok nehézségeit leküzdve, szinte, mint kolléga dolgozhattam együtt Tamással.

Elmondhatom, örülök, mert személyében egy őszinte, segítőkész emberre találtam, akire mindig, minden körülmény között biztosan számítani tudtam, – ami higgyék el óriási dolog, különösen egy közszereplő életében,- hogy van valaki, aki szakmailag mindig, és olykor önzetlenül anyagilag is segít munkájában.

Szép kerek születésnapod alkalmából kívánok sok szépet, legyen derűs-vidám számodra az élet!

Legyen az életed, olyan, mint szeretnéd, tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél!

Szerencse galambja mindig feléd szálljon, élj boldogan, egészségben családoddal sokáig, ezen a világon!

 

Somlóvári Józsefné

 

FOTÓGALÉRIA ITT.

Megosztom a cikket