Ingyenes zöldhulladék elszállítás

A városunk hulladékszállítását ellátó Depónia Kft. 2017. január 1-től változásokat vezetett be a szolgáltatásában, melyeket az alábbi tájékoztatójukban olvashatnak. A változások az előző lapszámban megjelent Hulladéknaptár tekintetében kizárólag a lap alján – a „További fontos információk” között – szereplő, zöld színű sorban lévő, zöldhulladék elszállítására vonatkozó információk módosulását jelenti. A Hulladéknaptárban közölt minden egyéb információ a továbbiakban is változatlanul érvényes!

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Depónia Nonprofit Kft. 2017. január 1-től az alábbi változtatásokat vezette be a hulladékszállítással kapcsolatban:

 

 

  1. Az idei évben – a korábbi években megszokott 3 db ingyenes zsák helyett – 8 db, zöldhulladék díjmentes elszállítására jogosító matricát juttatunk el a számla mellékleteként, mely 2017. évben használható fel a Közszolgáltató által a hulladéknaptárban meghirdetett gyűjtési napokon áprilistól novemberig. Azokat a már megszokott elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük alkalmazni (max. 110 literes zsákra vagy 50×70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon reggel 6 óráig kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!

A korábban kiosztott, zöldhulladék ingyenes elszállítására jogosító, Depónia feliratú zsákok a továbbiakban is elszállításra kerülnek.

 

  1. A korábban rendszeresített, megvásárolható zöldhulladék matrica új megjelenéssel kerül forgalomba, a szolgáltatás a 1. pontban leírtak szerint történik. A korábban megvásárolt zöldhulladék matricák továbbra is felhasználhatók.

 

  1. Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk a 2016. IV. negyedévi számlával együtt, melyet a hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani jól látható helyre. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem rendelkezik matricával, a nyilvántartásunkban nem szerepel, ennek következtében nem fizet díjat, így a hulladékgyűjtő edényének tartalma 2017. március 1-től nem kerül elszállításra!

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edényrongálás, az edény űrméretével nem egyező matrica, stb.) kérjük, hogy az alábbiakban található elérhetőségeinken jelezze felénk.

 

 

Ügyfélszolgálataink:

Budakeszi

2092 Budakeszi, Fő u. 179. (Polgármesteri Hivatal)

Tel: 22/504-412, mobil:06-30/746-1231

E-mail: ugyfel@deponia.hu

Nyitva tartás: Csütörtök: 9-13

Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Sörház tér 3.

Tel:    22/504-412, 22/507-419

E-mail: ugyfel@deponia.hu

Nyitva tartás: H: 8-12, K: 8-12 és 13-16, Sze: 7-19, Cs-P: 8-12

Megosztom a cikket