Ingyen napelem, 0-ás villanyszámla? Lehetséges.

13 milliárd Ft, ennyi állami pályázati forrás áll rendelkezésre a Pest megyei településekről, így Budakesziről is pályázók számára, ha ingyen szeretnének napelemes rendszert és kapcsolódó energetikai korszerűsítést kiépíteni, megvalósítani a saját ingatlanukon.
A pályázati lehetőség 2021. december 27-én 17 órától indul és a beadási határidő 2022. január 17. 18.00 óra.
 
 
Mit kaphatnak sikeres pályázat esetén? Napelemet ingyen, ingyenes fűtéskorszerűsítést és nyílászárócserét. Ezzel akár teljesen le is nullázhatják a villanyszámlájukat. Miért jó ez nekem, mikor vagyok jogosult, hogyan juthatok hozzá, milyen költségeim és teendőim vannak? Ezekre a kérdésekre kaphattak választ a budakeszi önkormányzat és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége által a Városháza tanácstermében szervezett csütörtöki energetikai fórumon.
 
 
Akik nem tudtak részt venni a rendezvényen a napelem.pestmegye@gmail.com email címen, vagy a 06 30 0712352 mobil számon kérhetnek segítséget, információkat a pályázati lehetőségekkel, feltételekkel kapcsolatban.
 
 
A városházi rendezvényen dr. Győri Ottilia szólt arról is, hogy önkormányzatunk több energiahatékonysági beruházást, fejlesztést is végrehajtott a hivatal és a többi városi intézmény épületein. Ennek is köszönhető, hogy idén Budakeszi elnyerte az Energiahatékony Önkormányzat Díjat.
 
 
 
A városházi tájékoztatón Szabóné Csatlós Ildikó, az önkormányzat energetikai szakembere, Horváth Károly, a hivatal műszaki osztályának vezetője és Lendvay Endre, a RESPONSUM Kft. ügyvezetője tartott rövid tájékoztatót.
Megosztom a cikket