III. Eurázsiai régiós dzsemborihoz támogatókat keresünk

A Kazahsztáni Cserkészszövetség lehetővé tette magyar cserkészek számára is a részvételt a 2014-ben megrendezésre kerülő III. Eurázsiai régiós dzsemborin. Ez egy egyedülálló lehetőség számunkra, hogy megismerjük a kazah kultúrát, és képviseljük keresztény magyarságunkat ezen a nagyszabású eseményen.

A cserkészet a világ legnagyobb gyermek- és ifjúsági mozgalma. A világ több mint 200 országában 38 millió cserkész dolgozik egy közös célért: segíteni a gyermekeket és fiatalokat, hogy aktív és elkötelezett felnőttekké váljanak. A mozgalom nyitott mindenki számára származástól, nemtől, társadalmi és vagyoni helyzettől, valamint vallási meggyőződéstől függetlenül. A III. Eurázsiai régiós dzsembori azoknak az eseményeknek a sorába tartozik, amelyeken a különböző országokból származó fiataloknak nyújt a szervezet találkozási lehetőséget.

A kontingens tagjai határon innen és túlról érkező fiatal magyar cserkészek, akik szeretnék személyesen megtapasztalni Kazahsztán, Azerbajdzsán, Belorusszia, Moldova, Ukrajna és még számos más nemzetből származó cserkész kultúráját, nyelvét és szokásait.

Ehhez a célhoz kérünk anyagi támogatást, hogy azok a cserkészek is részt tudjanak venni a projektben, akik nem tudják fedezni az utazás költségeit. Amennyiben támogatni szeretné célunkat, kérjük, keresse a kontingens Budakeszin élő tagjait az alábbi elérhetőségek egyikén! A dzsembori közhasznú projekt, így az adományozó adókedvezményre jogosult.

 

Tel.: Dohy Anna: 0620 411 8880; Keller Csongor: 0620 554 7851

E-mail: dohyanna@gmail.com; kellercsongor@gmail.com

Megosztom a cikket