Ifjúsági szálláshely pályázat a megyében

A Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány pályázatot hirdet Pest megyei gyermekközösségek tematikus és szabadidős táborainak támogatására. A pályázat keretében 18 év alatti, maximum 30 fős gyermekközösségek 5 napos táborozásra pályázhatnak.

 

 

Elnyerhető szállás értéke: 250.000,- Ft.

 

A pályázat letölthető innen.

 

A pályázatot benyújtó csoportok automatikusan 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szálláshelyeket.

 

Pályázat célja:

 

Az Alapítvány Alapító Okiratában rögzített céljainak megfelelően jelen pályázati lehetőséggel támogatni kívánja az önszerveződő, Pest megyei gyermekközösségeket, hogy értékes szabadidős foglalkozásokat, szakmai táborokat valósíthassanak meg a Börzsönyben. A Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány kismarosi és kóspallagi táborhelyein ? Kismaros-Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Táborban, valamint Kóspallagi ?Rablótanya? Kulcsosházban ? ingyenes szálláshelyet biztosít egy-egy gyermekközösségnek, (5 nap, 4 éjszakás tábori programhoz). A Börzsöny természeti értékeinek, szabadidős programlehetőségeinek megismertetéséhez rendelkezésre bocsátjuk táborhelyeinket, hogy azok a gyerekek is megtapasztalhassák a táborozás örömét, akik anyagi források híján nem jutnak el megfelelő időtartamú és magas szakmai színvonalú táborokba.

 

Olyan tábori programok leírását várjuk a benyújtandó adatlapon, melyek tartalmas és szórakoztató időtöltést biztosítanak a gyermekközösségnek.

 

Pályázat benyújtásának határideje: 2013. december 16.

 

A pályázatról bővebb tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

 

Kun Lívia

alapítványi titkár

Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány

tel.: +36.20.479.89.68.

e-mail: iroda@pmgyia.hu; kun.livia@pmgyia.hu

Web: www.pmgyia.hu

 

Forrás: www.pestmegye.hu

Megosztom a cikket