Idősek napja alkalmából ünnepség az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Budakeszi egy olyan kisváros, amely éppen megfelelő méretű ahhoz, hogy szerethető legyen: ismerjük a szomszédokat, az utcabelieket, az iskolában a szülőtársakat, ki tud alakulni olyan közösség, ahol egymás segítjük, mondta az Idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen dr. Győri Ottilia.

A polgármester az Erkel Ferenc Művelődési Házban tartott mai rendezvényen azt hangsúlyozta, egy ilyen kisvárosban valódi lehetőség van a nemzedékek együttműködésére, hiszen sokunkat akár több évtizedes kapcsolat is összefűz egymással.
Hozzátette, az önkormányzatnak kiemelkedően fontos, hogy kis közösségünk értékeit helyezzük előtérbe. A legfontosabb az ember, egész életén át. Az egészség korona az ember fején, de csak a beteg látja meg ezt. Ezért is különösen fontosnak tartjuk az egészségügyi fejlesztéseket, a 20 szakrendelés beindítását. A Budakörnyéki Egészségprogram keretében orvosi tanácsadással, szakértői előadásokkal, egészségügyi szűrésekkel segítjük a betegségek megelőzését, kezelését.

Ahogy egy jó családban számíthatunk egymásra, segítjük egymást, úgy számít ránk, az önkormányzatra is Önök, mi pedig minden döntésünkkel igyekszünk segíteni az Önök életét is. Munkánk eredményét közvetlenül is megtapasztaljuk, hiszen közel vagyunk egymáshoz, és visszajelzést kapunk munkánkról. Kívánom, hogy Budakeszi maradjon az a hely, ahol jó élni, ahol örülünk a találkozásoknak, amely hiányzik, ha távol vagyunk, ahova jó hazatérni, mondta dr. Győri Ottilia.
A rendezvényen a Monarchia Triótól hallhattak közkedvelt dallamokat az ünnepeltek.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2926795644297595&id=1869523993358104

Megosztom a cikket