Idén ketten is átvehetik a Budakesziért Emlékérmet

Budakeszi Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a 2013-es évben Budakesziért Emlékérmet Karvaly Nándor és Mészner Antal uraknak adományozza.

 

 

 

 

 

 

 

A Budakesziért Emlékérem megalapításáról és az adományozás rendjéről szóló, többször módosított 37/1995. (XI. 2.) számú önkormányzati rendelet 3. §-a értelmében:

?Budakesziért Emlékérem adományozható azoknak a személyeknek, csoportoknak, akik a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális, gazdasági élet bármely ágazatában tartósan kiemelkedő, hasznos munkát végeztek.

A díjak adományozásáról ? a tisztelt lakosságtól, valamint ifjúsági, társadalmi szervezetektől, egyházközségektől, oktatási intézményektől beérkezett javaslatok alapján ? a képviselő-testület hozza meg a döntését.?

A javaslatok beérkezési határideje 2013. február 8. (péntek) 12 óra volt.

Az előterjesztést az Elnökök Tanácsa megtárgyalta és a képviselő-testület felé a Budakesziért Emlékérem kitüntetésre javaslatot tett.

 

A képviselő-testület 2013. február 14-ei ülésén úgy határozott, hogy a ?Budakesziért Emlékérem? kitüntetést  a 2013. évben Karvaly Nándor és Mészner Antal urak részére adományozza.

Budakeszi Város Képviselő-testülete felkérte a polgármestert a kitüntetés átadására, melyre 2013. 03. 14-én kerül sor az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Az ünnepélyes díjátadón vegyünk részt minél többen, köszöntsük őket, gratuláljunk személyesen a kitüntetetteknek!

 

Balczó Kornélia

 

Kapcsolódó cikk:

 

Karvaly Nándor az év polgárőre

Megosztom a cikket