Idén is Budakesziről indul a Félmaraton

Nem futottál még ősszel Félmaratont? Esetleg teljesítetted már, de szeretnél az elért idődön javítani? A Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon zárónapján október 23-án megrendezésre kerülő Nemzetközi Félmaraton remek alkalmat nyújt terveid megvalósítására. Budakesziről a Knáb János utcai Általános Iskolából Budapestre vezető 21,1km nemcsak a BBU 5 napos versenyén rajthoz állókat várja, hanem azokat is, akik kizárólag a Félmaraton teljesítésére vállalkoznak.

 

 

 

A versenyre október 18-ig kedvezményesen (4000Ft) van lehetőség nevezni weboldalunkon, ezután már csak a helyszínen áll módunkban jelentkezéseket elfogadni. Nemzeti ünnepünk reggelén a Knáb János utcai Általános Iskolában 7:00 órától van lehetőség regisztrálásra és a  rajtszám felvételére. Gyere időben, hogy nyugodtan fel tudj készülni a 9:00 órás rajtra.

 

A BBU Nemzetközi Félmaratonon az abszolút 1-3. helyezetteket nemenként díjazzuk, valamint a férfiaknál a 45-55 életév, illetve 55 év feletti, nők esetében 40-50 életév illetve 50 év feletti korcsportok győztesei részesülnek külön díjazásban.

 

Budakeszi Hírmondó/bbu.hu

 

Kapcsolódó cikk:

Polgármesterünk az olimpikonokkal futott

Megosztom a cikket