HÍD a segítséghez

Csak a fiataloké a társasági élet? Egyáltalán nem. Minden korosztály, így az idősebbek is szeretik megosztani örömeiket és beszélgetni gondjaikról. Egy klasszikus, ötletes meghatározás szerint a ?beszéd ? cselekvés színterei? éppen erre valók. Az idősebbek és különösen az egyedül maradtak számára fontos az is, hogy valaki segítsen a hétköznapi étkezések megszervezésében. Nos, a családsegítő szolgálat által működtetett ?Idősek nappali ellátása? éppen erre való.

 

Ajánljuk tehát a Budakeszi, Erdő u. 83. szám alatti felújított helyiségeket mindazoknak, akik szervezett étkeztetést igényelnek, ugyanakkor a közösségi művelődés, a társaság élményeiben is szeretnének részesülni.

 

Bizony, nem ritka az, hogy többen otthoni segítséget szeretnének igénybe venni. Ha az idősebbeknek gond a tisztálkodás, vásárlás, gyógyszerek beszerzése, ügyintézés, tanácskérés, nos, akkor a családsegítő szolgálat ?házi segítségnyújtás? szolgáltatása keretében otthonában keressük fel! A szakképzett és gyakorlott munkatársak, szociális gondozók így is kapcsolják az igénylőket a társasági élethez ? tehát, aki egyedül van, nem marad magára.

 

Most különösen az idősek rokonai, hozzátartozói, ismerősei figyelmét hívjuk fel a lehetőségekre. Kérjük, gondolják át, és ajánlják szolgáltatásainkat, hiszen ezekkel a bővülő kapcsolatokkal segítik hozzátartozóik biztonságát.


Elérhetőségünk:

HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat

2092. Budakeszi, Erdő u. 83.

Tel: 06-23-451-279

e-mail: hid.budakeszi@freemail.hu

honlap: www.hid.eoldal.hu

Megosztom a cikket