Hibátlanul zárt U15-ös I. csapatunk

Szombaton legidősebb korosztályunk utolsó őszi bajnoki mérkőzését játszotta.
A gyerekek nagyon motiváltan készültek, hiszen tudták mi a tétje a találkozónak. Pont utoljára maradt az a Halásztelek, akinek még matematikailag esélye lehetett volna arra, hogy esetleg megelőzzön minket a tabellán. Ehhez azonban a mi csapatunkat kellett volna legyűrniük.
Sajnos ebben az időszakban a mi hazai pályánk már nem tud megfelelő minőségben rendelkezésünkre állni, így Perbálon béreltünk műfüves létesítményt.
A összecsapást az első másodperctől irányítottuk. Talán még a kilátogató nézőket is meglepte mekkora fölényben tudtuk a mérkőzést abszolválni.
Már az első félidőben 3-0-ás előnyre tettünk szert, azonban a helyzetek száma és minősége alapján ez csekélynek mondható.
A második játékrész első 5–10 percében kisebb könnyelműségek jellemeztek minket, de ezt követően minden a helyére került és ismét sorra alakítottuk ki a helyzeteket.
A számos kiemelkedő egyéni teljesítmény egy rendkívül tudatos és domináns csapat teljesítménnyel párosult. 👌🏼
Minden játékos kivette a részét ebből a szép diadalból.
Budakeszi LA – Halásztelki FC 7 – 1 ✅
Külön öröm számunkra az a hozzáállás, amit ebben az évben a csoport produkál, akár edzéseken, akár mérkőzéseken. A siker mindenképp ennek köszönhető a legnagyobb mértékben. És ebben mindenkinek óriási szerepe van.
Még azoknak is, akik esetleg a bajnokságban kevesebb szerephez jutottak!
Gratulálunk Gyerekek és köszönjük a Szülők segítségét és támogatását!
Hajrá BLA

www.facebook.com/BudakesziLA

Kapcsolódó:

Megosztom a cikket