Hétfő estétől életbe lépett a félpályás útlezárás a Budakeszi úton

A Vízművek szakemberei a Budakeszi felé vezető oldalon éjjel megkezdték a Korányi Kórház tartalékbekötését tápláló, a Budakeszi út alatt húzódó vezeték leágazás előkészítését.

Kedden estig visszatöltik és betemetik a munkagödröt, és a feltárás az út másik, Budapest felé vezető oldalán folytatódik, továbbra is fenntartva a félpályás közlekedést. A jelzőlámpás irányítás mellett a nappali órákban rendőri irányítás is segíti az autós közlekedést a forgalom dinamizmusának fenntartása érdekében.

Idézet a Vízművek korábban már közzétett közleményéből:

„Mivel a munka csak félpályás útlezárással valósítható meg, a Budakeszi úton közlekedő autósok türelmét és megértését kérjük és köszönjük. A forgalom április 27-én éjszakától április 30-ig jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú forgalom mellett tartható fenn, ami miatt mind a Budapest, mind a Budakeszi felé autózóknak megnövekedett útidőre kell számítaniuk, ami – a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket kivéve – a Budapest irányából a Korányi kórház felé nagy ívben történő kanyarodás korlátozásával is jár.

Ez idő alatt sajnos a Pihenő utat használó gyalogosoknak is a járda felbontására kell számítaniuk. Ezt követően, május 4-ig még kisebb, ám már sem az autós, sem a gyalogos közlekedést nem befolyásoló befejező munkálatokat végeznek majd szakembereink.”

 

Hétfő estétől életbe lépett a félpályás útlezárás a Budakeszi úton A Vízművek szakemberei a Budakeszi felé vezető…

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. április 28., kedd

Megosztom a cikket