Hatodik táncbál Budakeszin

A kapunyitást követően egyből a húrok közé csapott a Lobo Latino zenekar, a táncolni vágyók pedig pillanatok alatt megtöltötték a termet a Rathauskeller által szervezett idei táncbálon a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium tornacsarnokában.

A január 12-én, szombaton tartott rendezvényen a társastáncoktól kezdve a salsán és a rockyn keresztül minden stílusban kipróbálhatták magukat az érdeklődők. A közönség tánc után a szervezők közösen köszöntötték a vendégeket. Elhangzott: sokan azért járnak ide, mert ez a bál csak a táncról szól. Ez ma sem lesz másképp!

A megnyitó után következtek az este első táncbemutatói. Tóth Árpád és Lengyel Klaudia személyében a 2018-as év magyar bajnokai adták elő aktuális témát feszegető kűrjüket. Őket követte Bődi Dénes és Fruzsa Kata párosának standard kűrje. A profik bemutatója után ismét a vendégeké volt a főszerep. A Lobo Latino zenekar ismét színpadra lépett és folytatódott a nagytermi tánc. Közben az emeleti táncteremben szabadon Salsázhattak a latin ritmusok szerelmesei.

Egy kis szünetet tartva Flamenco táncbemutató következett, majd a bátrabbak részt vehettek egy gyors táncórán. A korábbi bálok hagyományaival szakítva, ezúttal volt tombola sorsolás is. A tánchoz kapcsolódó nyereményeket sorsoltak ki. A csendes beszélgetésre vágyóknak sem kellett csalódniuk, a bál teljes ideje alatt teaház működött az iskolán belül. A bemutatók és táncórák után a vendégek a bál zárásáig táncolhattak kedvükre.

Megosztom a cikket