Hajviselete miatt nem lett Világszépe

Fotó: missword.com

Fotó: missword.comMindenki kiborult, amikor meglátta Szunai Linda (?A Szépségkirálynő 2011?) frizuráját a londoni világversenyen. A gyönyörű, dús hajú szépség volt a 113 versenyző közül az egyik legszebb lány. Szakértők véleménye szerint akár az első ötbe is bekerülhetett volna.

 

A Miss World döntőjét az FEM3 közvetítette szombat este 18 órakor. Hajdú Péter műsorvezető szerint ennél sokkal előkelőbb helyen is végezhetett volna. Szunai Linda volt az egyik legszebb lány a mezőnyben. Sajnos dús hajából egy feltűzött Timosenko-frizurát csináltak.

Egy londoni fodrász, vagy esetleg maga Linda döntése volt ez? A frizuraválasztás okai egyenlőre tisztázatlanok.

A Miss World 2011-es szépségkirálynő választás győztese, az egzotikus Venezuelából érkező Ivian Sarcoz lett. Udvarhölgyei: Amanda Perez Puerto Rico- i, valamint Gwendoline Ruais  Fülöp-szigetek- i szépségek.

Magyarország képvieseletében Szunai Linda indult, aki előnytelen hajviselete ellenére a 113 induló közül a 28-ik helyen végzett.

Lindának hétfőn kellett volna hazaérkeznie, de sajnálatos módon, a londoni reptéren alvás közben meglopták, pénzét és telefonját zsebéből kivették. Lindának azért kellett a reptéren ?éjszakáznia?, mert a túlsúlyos csomagjai miatt nem engedték fel a gépre. A verseny magyarországi szervezői ugyanis nem segítették Lindát sem a Londonba vezetőúton, sem a hazaérkezésben. Linda fizette mindkét esetben a csomagjai ?túlsúlyát?. A reptéren töltött éjszaka alatt meglopták, így telefon és pénz nélkül maradva még telefonálni sem tudott. Az itthoniak egy napig, a hazaérkezéséig nem tudtak róla semmit.

Linda, nagyon sajnáljuk a történteket!

A világversenyen elért eredményedhez pedig gratulálunk!

 

Hírmondó

 

Kapcsolódó cikk:

Szépségkirálynőnk a világversenyen

Megosztom a cikket