Ha augusztus vége, akkor éjszakai pingpongbajnokság

Néhány sétáló kíváncsian megáll: micsoda nyüzsgés van a művelődési ház udvarán! Kilenc pingpongasztal körül forgolódnak fiatalok, és a régebb óta fiatal hölgyek és urak. Budakeszin már harmadik éve pingpongozással telnek a nyár végi esték azoknak, akik szívesen lazítanak egy kis mozgással, szeretnek játszani, és élvezik, hogy rövid gyakorlás után hozzák a győztes formát.

 

 

 

Az önkormányzat azért szervez egyre több szabadidős programot, hogy az itt élőknek lehetőségük legyen arra, hogy helyben, változatos módon kikapcsolódhassanak.

A pingpong azért jó választás, mert bármely korosztály játszhat együtt. Idén például az éppen 18 éves remek meccset játszott a minden fortélyt biztosan bemutató hetvenen túli játékossal.

Azért is jó, mert a lányok büszkék lehetnek édesapjukra, hogy ?Jött, látott és győzött?, pedig ? saját bevallása szerint ? harminc éve játszott utoljára.

Az ?Értékes vagy? program keretében egy évig havonta lesznek szabadidős rendezvények a városban, így most az éjszakai pingpongverseny is része volt a sorozatnak.

Köszönjük a szponzoroknak, hogy különleges nyereményekkel segítik a programok megvalósítását!

A felnőtt és az ifjúsági kategória első helyezettje Derdák Ferenc és Németh Dávid tízperces sétarepülést nyertek a MÁV Repülőklub jóvoltából.

Az Aquaworld két-két belépőt adományozott a második helyezetteknek, felnőtt kategóriában Révai Jánosnak, ifjúsági kategóriában Domján Bálintnak.

Az önkormányzat két 4000 Ft-os Libri utalvánnyal jutalmazta a felnőtt harmadik helyezett Draskóczy Gergelyt és az ifjabbik Stábel Nándort. A felnőtt és ifjúsági negyedik helyezett Nagy Zsolt és Tóth Szabolcs az Aeroklub Farkashegy Vitorlázórepülő Klub felajánlásával sétarepülést nyert.

Köszönjük Kiss Attila pingpongbajnoknak, hogy önkéntesként irányította a versenyt, ő is az Aeroklub Farkashegy vendége egy sétarepülésre, ahogy az ifjúsági 5. helyezett Toldy Bence is.

A kitartó fiatal résztvevők csokoládét kaptak az önkormányzattól.

 

Sokan jelezték, hogy jó lenne a városban egy pingpongklub, ahol rendszeresen játszhatnának. Kérték az önkormányzat jelen lévő képviselőit, teremtsék meg a lehetőséget.

Az ?Értékes vagy? program keretében legközelebb szeptember 27-én szervezünk éjszakai szkanderbajnokságot a világbajnok erőemelő Ozi közreműködésével.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az Erkel Ferenc  Művelődési Házba szeptember 27-én pénteken, 19 órától. A résztvevők között sportos nyereményeket sorsolunk ki.

 

Bakács Bernadett

alpolgármester

 

Fotógaléria itt.

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket