Győzelem Szigetszentmiklóson

31-29-es győzelmet aratott a Budai Farkasok-Rév Group a Szigetszentmiklósi KSK otthonában, a férfi kézilabda NB I/B Nyugat alapszakasz 11. fordulójában. A hazaiak három góllal is vezettek az első félidő elején, a folytatásban viszont végig Szövérdffy Szabolcsék voltak előnyben.

Nem ígérkezett könnyűnek a Szigetszentmiklós elleni bajnoki párharc, ami be is igazolódott a mérkőzés folyamán. A hazaiak szerezték az első gólt és 7-3-nál már néggyel is mentek. 8-8-nál, Auer találatával azonban beérte a Budai Farkasok-Rév Group ellenfelét, majd Nourelden góljával át is vette a vezetést. A huszonkettedik percben három, a huszonnegyedikben már négygólos előny birtokában volt Koi Endre csapata. A szünetben 17-14 volt az eredmény a mieink javára.

A második játékrész helyenként kifejezetten szoros és izgalmas pillanatokat hozott – 21-21-nél döntetlen is volt az állás -, mégis gyakorlatilag végig előnyben kézilabdáztak Tóth Normanék és a legvégére két gólt megtartva belőle, 31-29-re nyertek.

Férfi kézilabda NB I/B Nyugat alapszakasz, 11. forduló:
Szigetszentmiklósi KSK – Budai Farkasok-Rév Group 29-31 (14-17)
Szigetszentmiklós, 100 néző. Vezette: Sándor, Szabó.
Budai Farkasok: Tóth, Bende (kapusok), Auer 1, Kecskeméti 6, Benmiloud, Oláh 4, Nourelden 10 (1), Korsós 1, Boros, Németh 2, Szövérdffy 5, Papp, Khalil 2. Vezetőedző: Koi Endre.

Koi Endre vezetőedző: 

“Az első félidőben tíz perc után sikerült felvenni a fordulatszámot és a gyengébb kezdés ellenére magunkhoz ragadtuk a vezetést. A második félidőben volt egy kisebb hullámvölgyünk támadásban, amiből sikerült ismét kilábalni. Hullámzó mérkőzés volt egy jól játszó ellenfél otthonában, ahol mindig volt valaki a csapatból, aki átlendítette a gárdát a nehezebb pillanatokon.”

A Budai Farkasok-Rév Group továbbra is vezeti a bajnokságot, kilenc győzelemmel és egy döntetlennel, tizenkilenc szerzett ponttal.

(Fotó: archív)

Megosztom a cikket