Gyereknap 2016

A Mamutfenyőknél és a Tündérkertben rengeteg program várta a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

 

Sportosan indult az idei gyermeknap is Budakeszin. A Futakeszin több százan vettek részt.

 

A délelőtt igazán jól kezdődött a gyerekek számára is, mert a nagy népszerűségnek örvendő KOLOMPOS együttes koncertjén vehettek részt – természetesen most (Budakeszi Város Önkormányzatának jóvoltából) senkinek sem kellett belépőjegyet váltani. Mindnyájan ingyen élvezhették Magyarország legkedveltebb gyermek együttesének előadását.

 

A nap folyamán számos program közül választhattak kicsik-nagyok egyaránt: művészeti csoportok bemutatói, Rock & Roll bemutató, Rúzs Tánciskola, Helen-Doron Angol Nyelviskola bemutatója, zsonglőr bemutató, Bab Társulat verklis karaoke – Camuphone, Gyöngyharmat Táncegyüttes, Mezei Mária Művészeti Iskola Tücsök zenekara, Talicska Bandája és Hét Lépés Néptáncegyüttese, Osztováta együttes koncertje, tombolahúzás, Keszi táncház a Szigony zenekarral, Izolda Népi játszóháza, Keszi Íjászok, HÍD játszóháza, Budakeszi Bölcsőde játszóháza, Vakkantó SE Kutyaiskola bemutatója, Helen-Doron Angol Nyelviskola, MÁV Vitorlázó Egyesület, Pátyi Waldorf Iskola, Viadal SE, Bab Társulat verklis karaoke- Camuphone, Szülinapom.hu játszóháza, számháború. Huhhh, még felsorolni is nehéz volt? a hideg- meleg ételes vendéglátók, üdítő- és sörpultok, vattacukor, perec, kenyérlángos még élvezetesebbé tették az idei gyermeknapot.

 

 

 

KÖZÉPFÖLDE FESZTIVÁL

Bilbó születésnapja a Tündérkertben a Gyűrűk Ura Cosplay Club szervezésében

A gyermeknapon Gábor Emese mesekönyvíró felolvas a Hobbitból, Fegyverek és hadviselés Középföldén c. előadás kicsiknek és nagyoknak, Öltözz be a Gyűrűk Ura világából jelmezverseny, Ügyességi játékok hobbitoknak és tündéknek, Kerekasztal beszélgetés a filmek dramaturgjaival, Ars Ensis Lovagi Kör és Vívóiskola bemutatója, Hobbit, törp és tündetánc tanítás, Nazgulok, Középfölde sötét teremtményei c. előadás kicsiknek és nagyoknak, Mulatság Középfölde zenéivel, tematikus játszóházak, Középfölde díszletek, Középfölde kézműves vására, Gyűrűk Ura világa kiállítás.

 

Aki pedig meg szerette volna örökíteni az eseményt, beöltözhetett és fotózkodhatott, mint gondori harcos, nemes Tünde vagy félelmetes ork! Ki lehetett próbálni a hobbitok hagyományos játékait, ehettünk, ihattunk a Pajkos Póni fogadóban, megkóstolhattuk a lembaszt, a tündék úti kenyerét vagy éppen Csűrös Rozi zsírosdeszkáját, Eowyn raguját.

Szervezők: Budakeszi Város Önkormányzata, Erkel Ferenc Művelődési Központ, Széchenyi István Általános Iskola és a Gyűrűk Ura Cosplay Club együttműködve a Budakeszi Hírmondóval és a Buda Környéki Televízióval.

 

FOTÓGALÉRIA ITT.

Megosztom a cikket