Az Erkel Ferenc Művelődési Központ 2016-os gyermekkoncert előzetese

Karácsonyi ajándéknak is ajánljuk elővételben koncert sorozatunk belépőjegyeit, bérleteit!

 

2016-ban ismét várunk mindenkit szeretettel gyermekkoncertjeinkre. Régi, visszatérő, ismert előadókkal, mint az Alma együttes, Szalóki Ági és Halász Judit. Új előadókkal, mint Bíró Eszter és Tarján Veronika.

 

Februárban elsőnek Bíró Eszter koncertjén találkozhatunk. Bíró Eszter énekesnő, színésznő, aki eddig musical és film főszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló Állati Zenés ABC című képeskönyvet, az ehhez tartozó lemezt és színpadi produkciót készített. Az „Állati Zenés ABC” 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és FONOGRAM MAGYAR ZENEI DIJ-at kapott. Most novemberben jelenik meg Bíró Eszter új, Állati Zenés ABC 2. című óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló könyve és lemeze, Födő Sándor ?Fodo? zenéjével, Hegyi György dalszövegeivel és Bakos Barbara rajzaival.

 

Halász Judit a könyv hátsó borítójához írt ajánlója: „A gyerekek igényét minél magasabbra emelni, és úgy nevelni őket, hogy vágyaik megvalósításához képesek legyenek megteremteni a feltételeket, rendkívül fontos szülőnek és pedagógusnak egyaránt. A zene világának megismerése nem utolsó feladat, mert nagyon befolyásolja – többek között – a gyerekek érzelmi fejlődését. Ezek a dalok utazásra hívnak a színvonalas zene világába. Az ábécé mellett nagyszerű muzsikusok különös hangszereivel is megismerkedhetnek a gyerekek. Ráadásul Bíró Eszter szép hangján és barátságos, közvetlen előadásában. Szívesen ajánlom mindenkinek.”

 

Elővételben az első három koncertre 5000 Ft-os árban már kaphatók a bérletek az Erkel Ferenc Művelődési Központban (Budakeszi, 2092 Fő u. 108.).

Megosztom a cikket