Magas fokú országos kitüntetés Hilcser Tamás polgárőr kollégánknak!

„A Budakeszi Polgárőrség elnökének, valamint a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökének dr. Bilisics Péternek a javaslatára polgárőr érdemkereszt bronz fokozatával tűntették ki Hilcser Tamás polgárőrt, a Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület tagját, a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként.
 
Az elismerést átadta: Ritter Imre országgyűlési képviselő, a Magyarországi nemzetiségek bizottságának elnöke, német nemzetiségi képviselő, valamint dr. Bilisics Péter az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke. A 12 díjazott közül mindenki át vehetett egy facsemetét is, amelyet a saját településén ültethet el, nyomot hagyva ezzel az utókornak, a következő polgárőr generációnak.
Tamás fiatalon, még a gimnáziumi tanulmányai alatt, ifjú polgárőrként került a csapatunkba. Folyamatosan, napról napra sajátította el a polgárőr ismereteket. Jó kapcsolatot alakított ki a helyi idősebb polgárőrökkel és a rendőrökkel is. Megismerte a településünk minden apró szegletét és végül hivatásának is az egyenruhát választotta.
 
A polgárőrként eltöltött közel 7 év alatt mondhatni nélkülözhetetlen szereplője lett Budakeszi közbiztonságának. Ezt a szerepet emeli most ki ez az országos kitűntetés! Még sok sok szolgálati órát kívánunk neked csapatunk kötelékében!” -írta Facebook oldalán a Budakeszi Városi Polgárőrség. Tamás a Budakörnyéki Közterület – felügyelet munkatársa főállásban. Kétszeresen is gratulálunk!!! 
 

Megosztom a cikket